reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Hejka pannice moje kochane :) chwilke mnie nie bylo bo odkad w domu siedze to moja mala przylepa mnie na krok nie odstepuje I tylko mama I mama :)
Ja tez po wczorajszej wizycie u poloznej. Jak mnie pomierzyla to stwietdzila ze mala jest juz good size I lepiej zebym za tydzien sie pojawila w szpitalu na kontrolnym usg zeby looknac jaka ona naprawde duza. Zeby nie dac mi za dlugo z nia chodzic co by takich "szkod" nie narobila jak kuba :) A reszta wynikow w normie :) Jedynie te zatoki ciagle zawalone :( nos zatkany na maxa itd... Ale moj lekarz gp mi juz teraz nic nie chce na nie dac... Musze sie pomeczyc z nimi jeszcze troche...
Inomama a ty tez masz problem z droznoscia nosa cxy tylko bolowo zatoki sie objawiaja? Tak czy owak masakra wiem...
Trzymam kciuki za wszystkie dziewuchy &&&&&& :*

No maly to on nie byl :) 4240 a porod sn :) Podobno ksiezniczka tez ma "tendencje" :) No w poniedzialek sie moze okaze.

Anbas faktycznie Kubuś spory chłopczyk. ciekawe jak tam Emcia:)

Diablica też się zastanawiałam. Bo ja też mam suwaczek wg Om a termin mam na 22 stycznia. Ale generalnie mamy w podobnym czasie.

mnie sie nie chcialo z tym kombinowac i zostawilam taki jak jest....tylko tydzien jakby odejmuje....

ale w sumie to ja wam powiem ze teraz to juz termin porodu to dla mnie taka abstrakcja...bo termin terminem a i tak urodzi sie jak bedzie chcialo...w sumie jak powiedzial lekarz po35 tyg ciazy,porodu juz sie nie zatrzymuje a po 37 dziecko jest donoszone....wiec jakby cos to i tak moge rodzic dzis albo jutro....a moze za 3 tygodnie :-D....

dziś już styczeń wiec jak dla mnie może rodzic sie kiedy chce....doczekałam nowego roku i z tego sie niebiańsko cieszę

reklama
Dokładnie Diablica i tak to maluchy decydują a nie my:) moja malutka jest na każdym usg kilka dni młodsza niż wg om więc też owulacja mogła być później. Ale to tak jak piszesz nie ma większego znaczenia. Ważne żeby nasze maluchy były zdrowe czego życzę sobie i Wszystkim styczniówkom tak tytułem Nowego Roku:)

Ale ta ciążą mi tak szybko zleciała. Nawet nie wiem kiedy minęło te 9 m- cy .

Do góry