reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
VINGA dzieki. Teraz to wkolko kazdy bedzie mial te KTG 2 razy w tyg, mysle ze nie ma sensu tego zapisywac i tak zaraz bedziesz miala rece pelne roboty. Ciezko tak pilnowac wszystkiego ;)

A to jak widac z tym ktg jest roznie ja mam od 34 tc co tydzien inni musza sami szukac pamietac o tym ... Kazda z nas ma inaczej praktycznie

No każdy ma inaczej, tylko szkoda mi VINGI, ze tak musi się wczytywać i to notować ;-) a przy takim małym dziecku, jakie ma na pewno jest cieżko

Marika dam radę ;) wieczorkiem czytam i wpisuję z całego dnia, mały wtedy śpi więc spokojnie

u mnie długa przerwa z tym ktg, miałam w piątek a teraz dopiero 10 stycznia idę... czuję, że mogę nie doczekać tej wizyty

Blanka, nie bój się :) będzie dobrze. No i będę Cię mentalnie wspierać - ja prawie tak samo się kładę, bo 8.01 mam cc :) I trymam kciuki żeby płytki były ok i żebyś miała jednak znieczulenie a nie narkozę :)

A ja jak dotrwam do stycznia to chyba umowie sie na te CC. Tak mi szkoda pieniedzy, ale jak sobie przypomne co przezylam, hmm

Mam pytanie czy do CC tez trzeba krocze wygolic? Czy tylko ezgorek lonowy? A moze nic nie trzeba robic?

Ostatnia edycja:
Mrika przy cc to nie wiem,ale ja do laparoskopii musialam byc dokładnie ogolona;)

Generalnie jeśli chodzi o Cc i wstawanie po nim to wydaje mi sie ze to indywidualne,kuzynka czula sie ok o wstala po 7h...zobaczymy

Ja jutro ktf..musle ze jakieś skurcze juz sie pojawia...bo je dzisiaj czulam...no i zaczelam masować brodawki...i leciala mi siara:szok:

reklama
Sali wiec jedziemy na jednym wózku prawie:p

Ja ogolnie cykor jestem, a ze jedna cesarka za mna to sie boje juz na zapas bo wiem co mnie czeka.
co do golenia, ja sie sama ogolilam a polozna jak przyszla mnie 'szykowac" do cc na porodowce to miala w reku maszynke ale zobaczyla ze nie trzeba wiec dala spokoj::)ja bylam ogolona cala:)

lada moment kazda z ns bedzie tulic maluszka:)
trzymam kciuki za cesarki, porody. Za szczesliwe rozwiazania :p

Ostatnia edycja:
Do góry