reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ja prosze o wpisanie wizyty JUTRO...coś tam w moczu nie tak jest i jade skonsultowac....przy okazji wymazik na paciorka....i umówie sie na ostatnie usg bo chcialabym znac wage przed porodem

Gratki wizyt udanych i dobrych wyników badań!

Ja jutro zalicze ostatnie badania, we czwartek ostatnia wizyta . Dowiem sie, kiedy kłade sie na oddział i musze przyznać ze mam stracha:szok:
Boje sie cesarki, boje sie ze bede całkiem usypiana a nie znieczulona. No chyba ,ze nastąpił cud i moje płytki sa perfekt:-) Jakoś podejrzewam,ze może ginka położyc mnie w poniedzialek 6.01 a moze 7.01 bede miala Filipa przy sobie . No zobaczymy.

Kciuki za Wszystkie mamuśki i dzieciątka :)

dzeiwczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki badań, w waszych wypowiedziach czuc pewne napiecie, dobrze ze mam to juz za soba:)

ej a powiedzcie mi jak to z tym ktg bo z młoda jedyne ktg jakie mialam to to juz na porodowce to jakis standard jest? prywatnie wam to robia czy jak?

reklama
Diablica ja zaszlam do nas do szpitala tam gdzie ip ginekologiczno poloznicze i mi zrobili tydz to bylo 3 tyg przed terminem. Zalozyli mi karte i lekarz po KTG wyznacza kolejne.

W poprzedniej ciazy zdazylam na jedno KTG a drugie to juz w czasie porodu

Do góry