reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja po KTG 2,5 godz tam spedzilam w kolejce. Mialam skurcze w tym jeden na 100% jestem w szoku bo takich podczas rodzenia nie mialam. A bolal jak bol miesiaczkowy. Wieczorem sa duzo gorsze ale znosne.
Jesli mialyby byc takie podczas porodu to porod to bylby pikus.
W pierwszym porodzie od poczatku mialam takie bole ze mozna bylo wlosy sobie z glowy rwac i jeszcze te 18 godzin.

Wy tez macie takie skurcze?

reklama
14nsuper data ,sama mam taka datę wyznaczoną na poród,ale ciekawe czy do tego czasu wytrzymamy

Kciuki za Wasze wizyty dziewczyny
calineczka no nie wiem co poradzić Tobie,znając mnie ja to panikara jestem i bym dzwoniła do ginekologa jak masz mozliwość albo pojechać to sprawdzić

Ostatnia edycja:
Anisem
dokładnie.Tym bardziej ,że na tym etapieciazy już moga sie dziać takie rzeczy jak odejście wód itp,także lepiej to skonsultowac i byc spokojnym.

Sama wiem po sobie,ze sie czasem zastanawiam czy nie siac paniki itp ale lepiej zadzwonić i dowiedzieć się co i jak

tak tylko ja w razie czego mam jechać do szpitala do Łodzi.... na razie nic więcej nie leci... przepraszam że tak wbiłam z tym, ale się zmartwiłam... jak coś jeszcze poleci to pojadę na IP niech zbadają i wtedy na Łódź ... to 5 godzin drogi

Hej dziewczynki. Jestem zmęczona jak koń po westernie. Masakra.

Gratuluję wizyt, wieści i kolejnego dnia w dwupaku ;)

Bandytko, trzymam kciuki i czekam na wieści.

Rano ktg miałam. Mała przed gabinetem szalała jak głupia, a jak mnie podłączyli to cisza. Babka szturchała mnie, trząsła brzuchem, a Oliwka nic :D no cyrki :D
Dopiero jak się przełożyłam na drugi bok to kopnęła 4 razy i znów spokój. Ech. A jak poszłam po opisanie ktg do lekarki to mała zaczęła chyba wywijać hołubce w brzuchu. Złośliwa bestia. Zupełnie jak mamusia ;)
Ale wszystko ok. I kolejne ktg mam 02.01.2014 - proszę o wpisanie.

Ostatnia edycja:
Calineczka mi poprzednio to ok 22 odeszły wody jak wstawałam z łóżka, ale tak trochę więcej niż szklanka. Potem nic, zero i dopiero ok 9 rano w szpitalu jak zrobiłam z 10000 kółek na korytarzu - bo bolały mnie krzyże i całą noc chodziłam to poszła reszta i wtedy było już dużo....

no u mnie na pewno szklanki nie było... ale ja mam wpisane że mam mało wód... dziękuję za zainteresowanie... na razie byłam sikui wszystko kontroluję więc zobaczymy... skurczy czy bóli też zero

zgłupieć można....

chce już 7 stycznia - na spokojnie będę już w szpitalu. Idę się położyć bo tylko się zestresowałam

reklama
Do góry