reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

DONA to pozostało ci życzyć powrotu do zdrowia, jeszcze niedużo czasu minęło. Może tak po miesiącu będziesz już w pełni dobrze się czuła. Siostra mówi, ze cały czas odczuwa jakieś dolegliwości z tej rany, np na zmianę pogody. Spodnie tez musi nosić takie nad raną, już nie biodrówki
IKASIA skąd ja to znam, juz mi tak ciężko chodzić. Ale teraz jak odpoczęłam przez dni wolne i mąż w domu, to lepiej się czuje. Teraz tylko oczekiwanie stycznia

reklama
Ikasia czuje się dokładnie tak samo jak Ty. TP mam na 11-go i chciałabym dotrzymać do Nowego Roku, tyle, że ja będę dalej czekać, bo nie mam planowanego cc

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! :-)juz sie swojej nie moge doczekac:) pewnie bedzie to ostatnia jak synek szybko bedzie chcial wychodzic;-)

Dona ja też mam mieć drugą cc prawdopodobnie i już się boję. Też słyszałam że drugie cięcie goi się gorzej niż pierwsze.

Ikasia - jak dobrze czytać, ze nie tylko ja tak mam! i już też dość pomału...

ja wczoraj na ktg ok, choć skurcze do 120!!! nawet nie wiedziałam, ze taka skala jest:)

wizyta tez ok, nadal się trzymam:) w czwartek mam odstawic tabletki podtrzymujące i ....czekać:) aaaa i dostalam niestety antybiotyk, bo infekcja jest. No i poprosiłam o badanie na to wszystko co miałyście Wy, wyniki dziś będą

hope nie martw sie na zapas lezalam na sali z dziewczyna ktora miala drugie cc i czula sie lepiej niz po pierwszej, ja moze dlatego tak zle to znioslam przez duzy ubytek krwi i dziwnie przerosnieta macice. nie wiem dlaczego te macice mialam taka duza moze przez te hormony ktore tak dlugo bralam, a moze taki moj urok. w szpitalu spotkalam tez dziewczyne ktora maiala trzecia cesarke i mowila ze druga zniosla źle ale trzecia super, wiec nie ma tu normy. najlepiej nastawic sie pozytywnie ze bedzie ok.

Ja juz zoo wizycie..z Mlodym wszystko ok...szyjka dlugaaaa i zamknieta...wrrrrr:wściekła/y: a juz mialam nadzieje ze cos sie ruszylo:D:D:D

Mam juz ustalony termin cc...13 stycznia o 7 rano mam sie stawić na czczo w szpitalu;);) i kolo 9 pewnie mi zrobia cc...wczesniej jak wstanę musze sobie brodawki wykręcać żeby wytworzyla sie oksytocyna...ginka mi sie pytala czy nie przeszkadza mi ze 13...i w sumie teraz sie zastanawiam czy nie przesunąć daty na dzien później...mialby fajna datę bo 14.01.14;D;D;D

A w poniedzialek na ktg:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry