reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
14 fajna data :) Tez bym zamienila:) chociaz z drugiej strony jak bedzie z 13tego to zaden pech nie straszny :) Ja juz tez sie mecze niemilosiernie... juz bym chciala :) Zazdroszcze Ci Bandytko I trzymam kciuki za dzis &&&&&

Ikasia Gratuluję udanej wizyty!!! Zapisałam datę juz na pierwszej stronie :-)

Inomama
hehe no proszę! Cieszę się ze na razie się trzymasz! Jeszcze troszkę :-D

Zobaczcie ile było zagrożeń porodami przedwczesnymi a tylko ja urodziłam sporo za wcześnie i Donie też troszkę zabrakło! To bardzo dobre nowiny!

KCIUKI ZA WIZYTY DZISIEJSZE!!

Ostatnia edycja:
Ikasiu 14 bardzo fajna data:tak:, chociaż 13 też spoko, zawsze to dzień szybciej będziesz tulić Tymusia :)

Dona masz rację nie nastawiam się negatywnie. Najważniejsza jest malutka, ja jakoś dam radę:-). Poza tym u mnie cc nie jest jeszcze na 100% pewna. 30 mam wizytę więc już dokładnie wypytam mojego lekarza jakie ma plany.

Ja dzisiaj z samego rańca u krwiopijców byłam. Ciekawe jak wyniki. Pobrali mi też ten wymaz na GBS. Mnie o dziwo nie pobierał lekarz tylko pani pielęgniarka w laboratorium. Na skierowaniu miałam zaznaczony. Nie bolało, ale nic przyjemnego, zwłaszcza, że po raz kolejny trzeba się rozebrać przed zupełnie obcą osobą:dry:.

Bardzo proszę o dodanie mojej wizyty na 30.12 z góry dziękuję

dziewczyny czyli ja od dziś jestem już w terminie tak?:-D
(pyta matka 2 dzieci:-D-tylko u nas 37,2dni wpisali jako wcześniactwo...:eek:,jak mój gin powiedział że niby ze względu na wage , ale kurcze więksi niż np Natalka Ani bo mieli 2400 i 2350,więc jak na bliźniaki to nie tak mało...:eek:)

Ja po wizycie nie mam sily nadrabiac gratuluje wizyt!!
blisko 4h w klinice jestem padnieta i glodna

Maly jest duzy ma 3200 plus minus 10%, ktg bosko bawil sie w co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ... Wiec ciagle pobudki mial od poloznej .... Wyniki ok ten paciorkowiec tez szyjka juz skrocona sporo ale zamknieta wiec moze troszke wczesniej urodze niz 13stego :/

dziewczyny wiem, że to śmieszne, ale jak to jest jak wody odejdą??? ja się w łazience się napięłam i tak dużo mi poleciało, że aż nie wiem czy to możliwe że z pęcherza.... boję się :szok:

Calineczka a jak się napinasz to leci dalej? Bo jeśli tak to są właśnie wody!

Pustiszi ale duży już maluch! I wcale to nie oznacza ze urodzisz wcześniej :-) Z taką szyjka możesz nawet przenosić :-D

Milusia
mała Ani też będzie miała pełno tych poradni jak przy wcześniakach właśnie ze względu na wagę! to się nazywa wtedy wcześniactwo "domniemane" czy jakos tak,,, Konrad urodził się w 37 i 4 dni z wagą 2800g a też mam w wypisie poród przedwczesny...a na Konrada mówili ze jest taki "wcześniakowaty" ale ze względu na wagę nie mieliśmy tyle tych formalności u lekarzy,,,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry