reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
14 fajna data :) Tez bym zamienila:) chociaz z drugiej strony jak bedzie z 13tego to zaden pech nie straszny :) Ja juz tez sie mecze niemilosiernie... juz bym chciala :) Zazdroszcze Ci Bandytko I trzymam kciuki za dzis &&&&&

Ikasia Gratuluję udanej wizyty!!! Zapisałam datę juz na pierwszej stronie :-)

Inomama
hehe no proszę! Cieszę się ze na razie się trzymasz! Jeszcze troszkę :-D

Zobaczcie ile było zagrożeń porodami przedwczesnymi a tylko ja urodziłam sporo za wcześnie i Donie też troszkę zabrakło! To bardzo dobre nowiny!

KCIUKI ZA WIZYTY DZISIEJSZE!!

Ostatnia edycja:
Ikasiu 14 bardzo fajna data:tak:, chociaż 13 też spoko, zawsze to dzień szybciej będziesz tulić Tymusia :)

Dona masz rację nie nastawiam się negatywnie. Najważniejsza jest malutka, ja jakoś dam radę:-). Poza tym u mnie cc nie jest jeszcze na 100% pewna. 30 mam wizytę więc już dokładnie wypytam mojego lekarza jakie ma plany.

Ja dzisiaj z samego rańca u krwiopijców byłam. Ciekawe jak wyniki. Pobrali mi też ten wymaz na GBS. Mnie o dziwo nie pobierał lekarz tylko pani pielęgniarka w laboratorium. Na skierowaniu miałam zaznaczony. Nie bolało, ale nic przyjemnego, zwłaszcza, że po raz kolejny trzeba się rozebrać przed zupełnie obcą osobą:dry:.

Bardzo proszę o dodanie mojej wizyty na 30.12 z góry dziękuję

dziewczyny czyli ja od dziś jestem już w terminie tak?:-D
(pyta matka 2 dzieci:-D-tylko u nas 37,2dni wpisali jako wcześniactwo...:eek:,jak mój gin powiedział że niby ze względu na wage , ale kurcze więksi niż np Natalka Ani bo mieli 2400 i 2350,więc jak na bliźniaki to nie tak mało...:eek:)

Ja po wizycie nie mam sily nadrabiac gratuluje wizyt!!
blisko 4h w klinice jestem padnieta i glodna

Maly jest duzy ma 3200 plus minus 10%, ktg bosko bawil sie w co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ... Wiec ciagle pobudki mial od poloznej .... Wyniki ok ten paciorkowiec tez szyjka juz skrocona sporo ale zamknieta wiec moze troszke wczesniej urodze niz 13stego :/

dziewczyny wiem, że to śmieszne, ale jak to jest jak wody odejdą??? ja się w łazience się napięłam i tak dużo mi poleciało, że aż nie wiem czy to możliwe że z pęcherza.... boję się :szok:

Calineczka a jak się napinasz to leci dalej? Bo jeśli tak to są właśnie wody!

Pustiszi ale duży już maluch! I wcale to nie oznacza ze urodzisz wcześniej :-) Z taką szyjka możesz nawet przenosić :-D

Milusia
mała Ani też będzie miała pełno tych poradni jak przy wcześniakach właśnie ze względu na wagę! to się nazywa wtedy wcześniactwo "domniemane" czy jakos tak,,, Konrad urodził się w 37 i 4 dni z wagą 2800g a też mam w wypisie poród przedwczesny...a na Konrada mówili ze jest taki "wcześniakowaty" ale ze względu na wagę nie mieliśmy tyle tych formalności u lekarzy,,,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry