vinga89
mamusia syneczków
Pustiszi trza płacić za nie, ale i tak nie chcę zrobić. a jak robią to z wielką łaską, bo trzeba anestezjologa ściągać itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis mialam wizyte u polozenej...jakas inna byla w zastepstwie... dziwna jakas... krew pobrala, zmierzyla cisnienie, posluchala serduszka, zmierzyla brzuch, zapytala czy puchne i tyle...powiedzialam jej os kurczach to nic nie mowila...nie wazne. Za 2 tygodnie kolejna wizyta. Dokladnie 3.01 jak dotrwam.
Kurcze nie wiem pustiszi jak to jest do konca bo ja jak przyjechalam do szpitala to mialam 3cm juz I I od razu pytala czy chce juz nieczulenie ale ze nie bylo tragicznie to powiedzialam ze poczekam...I tak na nastepne 2cm rozwarcia czekalam 3 godz I potem jiuz wolalam o epiduralikDziewczyny czyli co tak czytam i wychodzi na to ze epidural daja jak juz sie dojdzie do 4 cm rozwarcia tak ???