Ikasia - od razu po porodzie Tymka zapisujcie na joge, niech nie marnuje zdolności
cieszę się bardzo, ze wszystko super jest!
Marika, Wiolka - gratki wyników i wizyty!
Jaguś - bardzo optymistyczne wieści! podtucz dziecięcie w święta, wszystkim co tylko będzie i jedź rodzić
Cleopatra - dobrze zatem, że taki finał na razie
trzymam kciuki za jak najdłuższy czas dzidziula w brzuchu!
Kaha - tyle rzeczy jest w stanie nas zestresować teraz...każdy lekarz powinnien wiedzieć o tym i więcej nam tłumaczyć do cholery! wczoraj też usłyszałam, ze dużą główkę ma dziecko - więc od razu stres i pytam, to bardzo źle? a pani, nie, normalnie - każde dziecko w tym wieku taką ma! noż kurde! to po cholerę tak gadają, nie???? U Ciebie na stówę tak samo jest!
Magsus - a wcześniej nikt nic nie mówił na ten zieleń??? ale masz przerypane z takimi wiecznymi infekcjami...
Justynaj - nie wyobrażam sobie porodu bez takiego wspomagacza...pewnie gdyby był mus, to jasne, ale po co męczyć się dodatkowo, jeśli można ulżyć sobie nie tylko w bólu , jak i skrócić czas porodu przy okazji! i nie bój się wkłucia! oddychaj głęboko, nie ruszaj się, skup się na jednym miejscu i nic złego się nie stanie! to mówię Ci ja - kłuta w ten sposób 4 razy
Elama - no to bosko znaczy! może i ja przestanę się przejmować rozwarciem i za wyuzdaną sekretarkę się dziś przebiorę?
kciuki za dzisiejsze wizyty mam i Adriankową też