P
Pustiszi
Gość
o rany Vinguś poniosło mnie to 10.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cze!
żeby była jasność, to tak, ja się bardzo cieszę że szwy zdjęte są, bałam się rodzic z nimi jak diabli! a jak jeszcze zobaczyłam jakich rozmiarów one - ołacia! do tego Kajtek myli pojęcia i mnie zawstydza przy ludziach pytajac, czy już mi te wszy wyjęli.............
wróciłam z ktg, skurcze są, więc jutro znowu mam się pokazać i dać pod urządzenie podłączyć. do 80 doszły dziś...
tak więc pakuje już wszystko na wszelki wielki, nawet szczoteczkę do zębów, numery telefonów sobie spisałam. Chyba Pustiszi będę molestować, bo najmniej finansowo straci na tym taryfy sprawdzałam...
Antinetka - o kurde, a wcześniej nie powiedziała babka, ze jej nie bedzie??? jeśli jesteś zadowolona z niej, to bez sensu tak nagle zmieniać...cieszę się, ze wszystko inne ok!
Hope - trudno, licz ruchy jak mus jest! najważniejsze, ze trochę stresu Ci odeszło! cieszę się mocno!
Salli - czyli wsio bosko! gratuacje! no i mam szansę ja na wygranie w tym konkursie...
Siva - jeśli można Ci jakoś pomóc to mów, pisz, dzwoń, cokolwiek!
Sylka - tylko nie bierz przykładu z rodzącym kolezanek z sali!!! leż grzecznie!
gratuluję wszystkich dobrych wyników!!!!