reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziekuje, Fifka bardzo chcialabym, zeby bylo jak u Was, najwzniejszy maluszek, jestem juz przygotowana nawet do cc. Tylko , zeby Wiktorek dal sobie rady:-)

Dona o 12.00 bedzie miala cc juz dzisiaj, wlasnie dostalam smsa, trzymamy za nia i malenstwo kciuki .

reklama
Dona - pamiętaj, ze bedzie dobrze!!!! o 12 zostaniesz mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) czekamy na info od Cię!!!

Yoanna - donoś nam co u Cię!!! mocno trzymam kciuki za Was!

Dona trzymaj sie dzielnie :) Zaciskam kciuki! Juz niebawem utulisz dzidziusia:)

Sylka za Ciebie również trzymam kciuki! Bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
Dona, Sylka, zaciskam kciuki z całych sił za szczęśliwe spotkanie z Maluszkami! :-)
My po kolejnym ktg. Uspokoiło się trochę tętno, ale znów momentami za duże te spadki moim zdaniem. Lekarz uspokaja, ale też weekend jest i nie ma z kim rozmawiać.

jeju co za wieści od rana:szok:!!!
DZiewczy pozajmowały se miejsca na podium:-D-reszta czekać:laugh2:

Sylka na pewno będzie dobrze!!!!Trzymamy kciuki i czekamy na wieści :tak:

Dona jeju już paznokcię gryzę i czekam najbardziej na wieścci od Ciebie bo za godzinę będzie nasza kolejna styczniowa dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAA
To się worek rozwiązał:rofl2:

Dona - 3mam kciukasy, Ty pewnie już w trakcie!
Sylka - za Cię też trzymam, już niedługo utulisz maluszka :)

Ja mam nadzieję dotrwać do terminu, został jeszcze miesiąc i tydzień.
Anisen - to za Ciebie też 3mam, żeby dzieciątko było przyniesione najwcześniej w darze przez Trzech Króli ;)

reklama
Do góry