reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dona, Sylka - ja też trzymam kciuki! na pewno będzie dobrze, dzieciaczki są już naprawdę duże!

ja jeszcze tydzień i Maciuś będzie donoszony :) wczoraj mi brzuszek twardniał, a nocy bolało trochę jak na okres ale to chyba nie są skurcze? bo boli cały czas, a nie z przerwami...

Jeeeeeeny jestem zawalona gotowaniem i tak podbiegam ciagle zerknac czy sa wiesci ale chyba za wczesnie :) normalnie wyobrazam sobie siebie ze to ja heheh ale sie ciesze :)

Dona :) sie wzruszyłam ... Duzo zdrowka dla Ciebie i Antosia :) odpoczywajcie !! Alllez sie ciesze i zdrooowka zdrowka przede wszystkim !!!!!!! :):-)

Sylka no to w takim razie czekamy na Wiktorka! Powodzenia przy porodzie! Może nie będą musieli ciąć &&&&&

Yoanna ja na wieści od Ciebie czekam bardzo, bo mój Wojtuś w czwartek wieczorem na wizycie też miał tętno na górnej granicy i miałam trafić na obserwacje a po wizycie jeszcze raz ktg i tętno normalne. A teraz siedzę w domu i się zastanawiam czy nie lepiej było trafić do szpitala tak w razie W. Już sama nie wiem! Rusza się to chyba nic mu nie jest a wizyta kolejna znów w czwartek.

Anisen ja trzymam kciuki żeby w styczniu rodzić to i za Ciebie zaciskam &&&

Aha znowu wykazałam się sklerozą i nie podałam. Następna wizyta 19 grudnia

reklama
hej Dziewczyny... sorki że dopiero teraz, ale chyba potrzebowałam czasu..
:szok:ale tu się porobiło &&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam i oczywiście też czekam na wieści.

Ja w domku. bez sensu było tam zostawać bo jak na razie nic nam nie pomogą. Nasze szczęście ma przepuklinę kręgosłupa... niewielka, ale jednak...stąd mogą komory się powiększać... mamy być dobrej myśli i tego się trzymamy. Skierowanie do porodu w Centrum Matki
Polki w Łodzi - mamy gonić jak tylko poczuję jakieś skurcze czy coś- nie czekać. Małą prawdopodobnie od razu czeka operacja - ale wiemy że będzie oki - inaczej być nie może. a do tego czasu czekam z Wami :tak:

Do góry