reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dona, Sylka - ja też trzymam kciuki! na pewno będzie dobrze, dzieciaczki są już naprawdę duże!

ja jeszcze tydzień i Maciuś będzie donoszony :) wczoraj mi brzuszek twardniał, a nocy bolało trochę jak na okres ale to chyba nie są skurcze? bo boli cały czas, a nie z przerwami...

Jeeeeeeny jestem zawalona gotowaniem i tak podbiegam ciagle zerknac czy sa wiesci ale chyba za wczesnie :) normalnie wyobrazam sobie siebie ze to ja heheh ale sie ciesze :)

Dona :) sie wzruszyłam ... Duzo zdrowka dla Ciebie i Antosia :) odpoczywajcie !! Alllez sie ciesze i zdrooowka zdrowka przede wszystkim !!!!!!! :):-)

Sylka no to w takim razie czekamy na Wiktorka! Powodzenia przy porodzie! Może nie będą musieli ciąć &&&&&

Yoanna ja na wieści od Ciebie czekam bardzo, bo mój Wojtuś w czwartek wieczorem na wizycie też miał tętno na górnej granicy i miałam trafić na obserwacje a po wizycie jeszcze raz ktg i tętno normalne. A teraz siedzę w domu i się zastanawiam czy nie lepiej było trafić do szpitala tak w razie W. Już sama nie wiem! Rusza się to chyba nic mu nie jest a wizyta kolejna znów w czwartek.

Anisen ja trzymam kciuki żeby w styczniu rodzić to i za Ciebie zaciskam &&&

Aha znowu wykazałam się sklerozą i nie podałam. Następna wizyta 19 grudnia

reklama
hej Dziewczyny... sorki że dopiero teraz, ale chyba potrzebowałam czasu..
:szok:ale tu się porobiło &&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam i oczywiście też czekam na wieści.

Ja w domku. bez sensu było tam zostawać bo jak na razie nic nam nie pomogą. Nasze szczęście ma przepuklinę kręgosłupa... niewielka, ale jednak...stąd mogą komory się powiększać... mamy być dobrej myśli i tego się trzymamy. Skierowanie do porodu w Centrum Matki
Polki w Łodzi - mamy gonić jak tylko poczuję jakieś skurcze czy coś- nie czekać. Małą prawdopodobnie od razu czeka operacja - ale wiemy że będzie oki - inaczej być nie może. a do tego czasu czekam z Wami :tak:

Do góry