reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Calineczka oby było wszytko w porządku z małą i sprawnie poszło... trzymam kciuki żeby to tylko tak groźnie brzmiało...

Dona
piszę że umiera z bólu...

reklama
Calineczka trzymam kciuki za malutka wszystko będzie dobrze !!! Musi być innej opcji nie widze :) !!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&

donka trzymaj sie kochana współczuje bólu !!!!!

Calineczka - maluuszko kochany, oby wszystko było dobrze, ewentualna operacja przebiegła sprawnie i żeby wyeliminowała problemy w przyszłości. Nie są to dobre wieści, ale dobrą informacją na pewno jest to, że nie jest to duża przepuklina.

Dona napisała że maluch ma 3070g i 51cm, ma troszkę włosków i jest cudny! Nie ma go przy sobie na razie, dostanie go rano bo na razie jest pod kroplówkami. Piszę też że opiekę ma super :-)

Hehe z Antosia to tez nie taki wielkolud... ja dzisiaj Adriana ważyłam to ma już 2730g

Calineczka - wszystko będzie dobrze!
Dona - współczuję bólu i cieszę się z Tobą ze zdrowego Maluszka (Fifi dzięki za wieści) :)

Calineczka wierze, że bedzie wszystko dobrze! Trzymam za was kciuki!

Antoś ladnie waży:) Współczuje Bólu, znam to niestety....

Wiecie co? zazdroszcze wypakowanym mamusiom, ze na swieta maja juz dzieciaczki przy sobie... Ja Natasia rodzilam 20.10 i te pierwsze swieta razem były takie magiczne, wyjątkowe. Ten czas swiateczny mial całkiem inny niepowtarzalny wymiar :)

Blanka jeszcze tydzień do świąt! Nic straconego :-D

Ja Konrada urodziłam w styczniu czyli po świętach... najadłam się wszystkiego co chciałam a teraz dołuję mnie troszkę to że niczego mi nie będzie można... no ale trudno... maluch to rekompensuję.

Fifi ale pocieszyłaś Blankę:-D

Sylka mocno zaciskam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Calineczka, dobrze, że przynajmniej wiecie z czego te powiększone komory mogą wynikać:) Za Ciebie i maleństwo również trzymam kciuki, na pewno wszystko pójdzie zgodnie z planem i malutka będzie okazem zdrowia:tak:

Cieszę się że u Dony wszystko oki :tak:

Będzie dobrze - dzięki dziewczyny - my tak łatwo się nie poddajemy!!!
Mam problem z piersią - od czwartku.. boli mnie tak pod pachą właśnie na wysokości piersi, nic nie widać cycek prawy jakiś taki bardzo ciepły... aż mi ręką ciężko ruszać... myślałam że samo przejdzie ale momentami aż kłuje... miała któraś tak? co to może być?

reklama
E tam Fifka, ja sie nie rozpakuje do Swiąt :) Nie planuję tego hehe :p

Ale pamietam, tez jak tak mialam cheć na śledzie, bigos w świeta :)
A co do Twoich chłopców, to zakochałam sie !

Do góry