reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny gratuluje wizyt:***
katherinne nie przejmuj sie to dobra masz gin ze wyslala cie na zastrzyk na plucka maluszka ;*

kurcze vinga widzisz tak to jest mi powiedziala lekarka na wizycie ze szyjki prawie brak i rozwarcie na dwa cm a o zadnym zastrzyku na plucka nei mowila ;( ja juz sie nigdzie do szpitala nie wybieram mam 13 dni do bezpiecznego terminu wiec leze 13 dni to tak malutko bardzo sie juz ciesze :)

bandytko co ty mówisz jak to nie zapowiada ;( kurcze to znaczy ze nie bedziesz druga :OO? eh kajcikowi dobrze w brzuszku, skoro u cb ani rozwarcia a szyjka dluga to moze zeczywiscie byc tak ze jeszcze bd wywolywac ;OOO 27 to akurat po swietach swietna data zdazysz podjesc jeszcze ;)

reklama
blue a kiedy się zaczyna bezpieczny termin? muszę też sobie wyliczyć ile mi zostało. leżeć u mnie nie da rady :( a bardzo bym chciała. dziś Natanielowi rozpakowałam prezent gwiazdkowy żeby się tylko czymś zajął... ale nieeee gdzie tam, i tak musiał mnie męczyć :(

Miejski to u Ciebie juz???????szokkkk..trzymamy kciuki...a 27go urodzil sie mój brat;)

Vinga a Ty uciekaj do jakiegoś lekarza..

Ja mam wizyte w piątek i strasznieeee sie denerwuje co z moja szyjka....

vinga równo 21 dni przed twoim terminem w skonczonym 37 tygodniu ciazy mas zbezpieczny termin ;*ja mam bezpieczny termin 25 grudnia odrazu po wigili to by mi nawet pasilo ;)

dokładnie, powinien być już skończony 37 tydzień, wtedy jest bezpiecznie :) chociaż jest to mimo wszystko wcześniak! Ciąża donoszona to w skończonym 38tc

Vinga potwierdzam to z tymi płuckami. Jak ja Adriana rodziłam to też jak wspominałam o sterydach to lekarz powiedział ze w tym tygodniu i bez sterydów płucka dałyby radę! :tak:

Katherine
pewnie cię niestety zostawią w szpitalu... ale szybko wyjdziesz! Potrzeba 48 godzin :-)

Bandyta
hehe no proszę... właśnie o tym mówiłam kiedy rozmawiałyśmy na temat terminów :-D wiem ze jest ciężko ale może to i dobrze by było jakby do stycznia dzieć poczekał? Choć do 1 :-)

Gratuluję wizyt kochane!!

Jacie... prawie każda z was jest już na tym etapie ciąży w którym ja rodziłam... Adrian jeszcze powinien bujać się w brzuchu... jutro dopiero kończyłabym 37 tydzień...

No wlasnei adrianek mial byc do jutra w brzuszku do 12 grudnia :**! dobrze ze dal rade ;*** jejku jak ja sie ciesze ze jestem w 36 tyg juz wiem ze to nie jest taki az bardzo wczesniak i pewnei nie wymagal by raczej zadnego inkubatora ta mysl trzyma mnie jeszcze bo tak to kiepsko u mnie ciagle placze ;O :(

no właśnie suwak mam źle! wczoraj (dopiero!) gin wyliczył mi termin i będzie na 23 stycznia, czyli bezpieczny termin jest dopiero 2 stycznia??? dobrze liczę?

reklama
Do góry