reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny gratuluje wizyt:***
katherinne nie przejmuj sie to dobra masz gin ze wyslala cie na zastrzyk na plucka maluszka ;*

kurcze vinga widzisz tak to jest mi powiedziala lekarka na wizycie ze szyjki prawie brak i rozwarcie na dwa cm a o zadnym zastrzyku na plucka nei mowila ;( ja juz sie nigdzie do szpitala nie wybieram mam 13 dni do bezpiecznego terminu wiec leze 13 dni to tak malutko bardzo sie juz ciesze :)

bandytko co ty mówisz jak to nie zapowiada ;( kurcze to znaczy ze nie bedziesz druga :OO? eh kajcikowi dobrze w brzuszku, skoro u cb ani rozwarcia a szyjka dluga to moze zeczywiscie byc tak ze jeszcze bd wywolywac ;OOO 27 to akurat po swietach swietna data zdazysz podjesc jeszcze ;)

reklama
blue a kiedy się zaczyna bezpieczny termin? muszę też sobie wyliczyć ile mi zostało. leżeć u mnie nie da rady :( a bardzo bym chciała. dziś Natanielowi rozpakowałam prezent gwiazdkowy żeby się tylko czymś zajął... ale nieeee gdzie tam, i tak musiał mnie męczyć :(

Miejski to u Ciebie juz???????szokkkk..trzymamy kciuki...a 27go urodzil sie mój brat;)

Vinga a Ty uciekaj do jakiegoś lekarza..

Ja mam wizyte w piątek i strasznieeee sie denerwuje co z moja szyjka....

vinga równo 21 dni przed twoim terminem w skonczonym 37 tygodniu ciazy mas zbezpieczny termin ;*ja mam bezpieczny termin 25 grudnia odrazu po wigili to by mi nawet pasilo ;)

dokładnie, powinien być już skończony 37 tydzień, wtedy jest bezpiecznie :) chociaż jest to mimo wszystko wcześniak! Ciąża donoszona to w skończonym 38tc

Vinga potwierdzam to z tymi płuckami. Jak ja Adriana rodziłam to też jak wspominałam o sterydach to lekarz powiedział ze w tym tygodniu i bez sterydów płucka dałyby radę! :tak:

Katherine
pewnie cię niestety zostawią w szpitalu... ale szybko wyjdziesz! Potrzeba 48 godzin :-)

Bandyta
hehe no proszę... właśnie o tym mówiłam kiedy rozmawiałyśmy na temat terminów :-D wiem ze jest ciężko ale może to i dobrze by było jakby do stycznia dzieć poczekał? Choć do 1 :-)

Gratuluję wizyt kochane!!

Jacie... prawie każda z was jest już na tym etapie ciąży w którym ja rodziłam... Adrian jeszcze powinien bujać się w brzuchu... jutro dopiero kończyłabym 37 tydzień...

No wlasnei adrianek mial byc do jutra w brzuszku do 12 grudnia :**! dobrze ze dal rade ;*** jejku jak ja sie ciesze ze jestem w 36 tyg juz wiem ze to nie jest taki az bardzo wczesniak i pewnei nie wymagal by raczej zadnego inkubatora ta mysl trzyma mnie jeszcze bo tak to kiepsko u mnie ciagle placze ;O :(

no właśnie suwak mam źle! wczoraj (dopiero!) gin wyliczył mi termin i będzie na 23 stycznia, czyli bezpieczny termin jest dopiero 2 stycznia??? dobrze liczę?

reklama
Do góry