reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
moja dr kontaktowała się z tym profesorem i on powiedział że prawdopodobnie będzie chciał sprawdzić czy to nie zwiększa się i jak postępuje.... mam stracha... mąż będzie musiał zaraz wracać a ja zostanę tam sama...

agagasm - to oszczędzaj się, jak nakazano, a bedzie dobrze:)

Magsus - to wielkie gratki koleżance przekaż - dzielna baba!

Pustiszi - co oni ci tam robili???szyjkę macali?a paszli won!

Calineczka -lepiej, żeby zbadał ktoś dodatkowo, kochana. Nie martw sie na zapas - o ile to możliwe....trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!!!

Vinguś - ja Cię obstawiałam jako drugą, także ten tego...:) ale wytrzymaj troszkę jeszcze choć!

Anisen - ale jak to drugi raz sterydy? to ile zastrzyków miałaś do tej pory?

Calineczka, trzymaj się, my tu będziemy czekać na wiadomości - oby były jak najlepsze!
Vinga - bo to tak, jakbyś dziecku cukierki zabrała, no ;) A teściowa rzeczywiście kawał nieużytej cholery, w tej sytuacji naprawdę mogłaby pomyśleć i przynajmniej spróbować jakkolwiek tobie pomóc :/

DZiewczyny z udanymi wizytami gratuluję:-)
Caleneczka dobrze że będziesz pod kontrolą:tak:trzymaj się:tak:
Vinga jej męża to chyba w łepetynę musisz palnąć-my już od 30tc nic,i jakoś mój żyje i rozumie że ja się martwię i po co kusić los.Musisz teraz uważać na siebie:tak:jeszcze troszkę

inomama ty nie kracz lepiej!! ja zamierzam wytrwać w dwupaku do stycznia... przynajmniej będę się starać
a teściowa... ona zrozumieć powinna bo sama wcześniaka urodziła... ale jak widać, zapomniała jaki to strach

U nas też dobre wieści, mała ma 2 kg już, ale jest bardzo nisko i mocno napiera na szyjkę. Szyjka już miękka i się skróciła, także wszystko pracuje i przygotowuje się do porodu :) ok połowy stycznia powinnam sięrozpakować (grunt, by było skończone 37 tygodni.. )

reklama
Gratuluje wizyt dziewczęta :) Kurcze cosik mi się dzieje, z tym forum, nie mogę akapitu walnąć i tak wszystko na kupie i nieczytelnie buuuu, nie cierpię tak. Calineczka trzymam kciuki za Was!!!!

Do góry