reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
moja dr kontaktowała się z tym profesorem i on powiedział że prawdopodobnie będzie chciał sprawdzić czy to nie zwiększa się i jak postępuje.... mam stracha... mąż będzie musiał zaraz wracać a ja zostanę tam sama...

agagasm - to oszczędzaj się, jak nakazano, a bedzie dobrze:)

Magsus - to wielkie gratki koleżance przekaż - dzielna baba!

Pustiszi - co oni ci tam robili???szyjkę macali?a paszli won!

Calineczka -lepiej, żeby zbadał ktoś dodatkowo, kochana. Nie martw sie na zapas - o ile to możliwe....trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!!!

Vinguś - ja Cię obstawiałam jako drugą, także ten tego...:) ale wytrzymaj troszkę jeszcze choć!

Anisen - ale jak to drugi raz sterydy? to ile zastrzyków miałaś do tej pory?

Calineczka, trzymaj się, my tu będziemy czekać na wiadomości - oby były jak najlepsze!
Vinga - bo to tak, jakbyś dziecku cukierki zabrała, no ;) A teściowa rzeczywiście kawał nieużytej cholery, w tej sytuacji naprawdę mogłaby pomyśleć i przynajmniej spróbować jakkolwiek tobie pomóc :/

DZiewczyny z udanymi wizytami gratuluję:-)
Caleneczka dobrze że będziesz pod kontrolą:tak:trzymaj się:tak:
Vinga jej męża to chyba w łepetynę musisz palnąć-my już od 30tc nic,i jakoś mój żyje i rozumie że ja się martwię i po co kusić los.Musisz teraz uważać na siebie:tak:jeszcze troszkę

inomama ty nie kracz lepiej!! ja zamierzam wytrwać w dwupaku do stycznia... przynajmniej będę się starać
a teściowa... ona zrozumieć powinna bo sama wcześniaka urodziła... ale jak widać, zapomniała jaki to strach

U nas też dobre wieści, mała ma 2 kg już, ale jest bardzo nisko i mocno napiera na szyjkę. Szyjka już miękka i się skróciła, także wszystko pracuje i przygotowuje się do porodu :) ok połowy stycznia powinnam sięrozpakować (grunt, by było skończone 37 tygodni.. )

reklama
Gratuluje wizyt dziewczęta :) Kurcze cosik mi się dzieje, z tym forum, nie mogę akapitu walnąć i tak wszystko na kupie i nieczytelnie buuuu, nie cierpię tak. Calineczka trzymam kciuki za Was!!!!

Do góry