reklama
Calineczka001
Fanka BB :)
moja dr kontaktowała się z tym profesorem i on powiedział że prawdopodobnie będzie chciał sprawdzić czy to nie zwiększa się i jak postępuje.... mam stracha... mąż będzie musiał zaraz wracać a ja zostanę tam sama...
inomama
agagasm - to oszczędzaj się, jak nakazano, a bedzie dobrze
Magsus - to wielkie gratki koleżance przekaż - dzielna baba!
Pustiszi - co oni ci tam robili???szyjkę macali?a paszli won!
Calineczka -lepiej, żeby zbadał ktoś dodatkowo, kochana. Nie martw sie na zapas - o ile to możliwe....trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!!!
Vinguś - ja Cię obstawiałam jako drugą, także ten tego... ale wytrzymaj troszkę jeszcze choć!
Anisen - ale jak to drugi raz sterydy? to ile zastrzyków miałaś do tej pory?
Magsus - to wielkie gratki koleżance przekaż - dzielna baba!
Pustiszi - co oni ci tam robili???szyjkę macali?a paszli won!
Calineczka -lepiej, żeby zbadał ktoś dodatkowo, kochana. Nie martw sie na zapas - o ile to możliwe....trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!!!
Vinguś - ja Cię obstawiałam jako drugą, także ten tego... ale wytrzymaj troszkę jeszcze choć!
Anisen - ale jak to drugi raz sterydy? to ile zastrzyków miałaś do tej pory?
Calineczka, trzymaj się, my tu będziemy czekać na wiadomości - oby były jak najlepsze!
Vinga - bo to tak, jakbyś dziecku cukierki zabrała, no A teściowa rzeczywiście kawał nieużytej cholery, w tej sytuacji naprawdę mogłaby pomyśleć i przynajmniej spróbować jakkolwiek tobie pomóc :/
Vinga - bo to tak, jakbyś dziecku cukierki zabrała, no A teściowa rzeczywiście kawał nieużytej cholery, w tej sytuacji naprawdę mogłaby pomyśleć i przynajmniej spróbować jakkolwiek tobie pomóc :/
milusia21
DZiewczyny z udanymi wizytami gratuluję:-)
Caleneczka dobrze że będziesz pod kontrolątrzymaj się
Vinga jej męża to chyba w łepetynę musisz palnąć-my już od 30tc nic,i jakoś mój żyje i rozumie że ja się martwię i po co kusić los.Musisz teraz uważać na siebiejeszcze troszkę
Caleneczka dobrze że będziesz pod kontrolątrzymaj się
Vinga jej męża to chyba w łepetynę musisz palnąć-my już od 30tc nic,i jakoś mój żyje i rozumie że ja się martwię i po co kusić los.Musisz teraz uważać na siebiejeszcze troszkę
vinga89
mamusia syneczków
inomama ty nie kracz lepiej!! ja zamierzam wytrwać w dwupaku do stycznia... przynajmniej będę się starać
a teściowa... ona zrozumieć powinna bo sama wcześniaka urodziła... ale jak widać, zapomniała jaki to strach
a teściowa... ona zrozumieć powinna bo sama wcześniaka urodziła... ale jak widać, zapomniała jaki to strach
ivi
uzależniona;) // I.2010
U nas też dobre wieści, mała ma 2 kg już, ale jest bardzo nisko i mocno napiera na szyjkę. Szyjka już miękka i się skróciła, także wszystko pracuje i przygotowuje się do porodu ok połowy stycznia powinnam sięrozpakować (grunt, by było skończone 37 tygodni.. )
reklama