reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Oj Calineczka to przepraszam, namieszałam:) Jakoś tak cały czas o serduszku myślałam, może dlatego że w podobnym czasie Anisen też pisała o serduszku:) Grunt że dzidzia zdrowa, oby tak dalej, kciuki i tak trzymam:-)

Vinga, Pustiszi to może Wasi lekarze jakoś tak niezbyt delikatnie ten wymaz pobierali, bo u mnie serio było to do przeżycia, w sumie wyszłam z gabinetu i już nie pamiętałam o badaniu...

Vinga więc Ty też się oszczędzaj, o ile się da przy Natanielku:)

Ostatnia edycja:
Hm, w ogóle nie przypominam sobie, zeby cytologia jakoś wyjątkowo nieprzyjemna była... Ale spojrzałam w kalendarz i tego gbs to niby robią między 35 a 37 tygodniem, to co u Was tak wcześnie? Myślałam, ze co innego.

ja GBSa będę mieć pobieranego jutro (32 tc wg karty ciąży).
a w ogóle z okazji jutrzejszej wizyty spakowałam wreszcie torbę :)

Calineczka kojarzysz może nazwisko tego profesora? Ja jestem z Łodzi i znam specjalistę który właśnie robi takie operacje na dzieciach w brzuszku, prof. Szaflik. Jeśli to on to możesz być spokojna.

Calineczka - a bo ja w pl nie mieszkam tzn jestem 2-3 razy w roku :(

Wiecie co mnie tam bolalo po pierwsze wlozyla jak kij w mrowisko tego patyka a ja cala spieta bylam bo co chwile skurcz mialam lekki to lekki ale mialam... I to spojenie mnie rwalo bardzo nieprzyjemne.... Ale kazda ma inne odczucia ja mam takie wlasnie :) i ta za orzeproszeniem palcowka z jej strony mnie dobila lzy w oczach jak samochodem wracalismy :(

Vinga - jeszcze troszke !! Ale faktycznie szybciutko sie pozmieniala i dlugosc i ze na 1cm... Ale bedzie dobrZe !!

I gratuluje wczorajszych wizyt i tradycyjnie kciukasy za dzis &&&&

reklama
Vinga to faktycznie szybko się pozmieniali...ale tak jak piszą dziewczyny..do stycznia juz niedlugo...;) Ja jestem bardzo ciekawa jak to u mnie wygląda..ostatnio szyjka miala 3,24...

Dzisiaj jadę oddac siuski i krew..a w piątek wizyta i zobaczę w końcu moje dziecię..a ostatnio widzialam 6tygodni temu :D:D i pewnie tez w piątek na paciorkowca wymaz..a i moze termin cesarki mi ustali;);)

Do góry