reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Oj Calineczka to przepraszam, namieszałam:) Jakoś tak cały czas o serduszku myślałam, może dlatego że w podobnym czasie Anisen też pisała o serduszku:) Grunt że dzidzia zdrowa, oby tak dalej, kciuki i tak trzymam:-)

Vinga, Pustiszi to może Wasi lekarze jakoś tak niezbyt delikatnie ten wymaz pobierali, bo u mnie serio było to do przeżycia, w sumie wyszłam z gabinetu i już nie pamiętałam o badaniu...

Vinga więc Ty też się oszczędzaj, o ile się da przy Natanielku:)

Ostatnia edycja:
Hm, w ogóle nie przypominam sobie, zeby cytologia jakoś wyjątkowo nieprzyjemna była... Ale spojrzałam w kalendarz i tego gbs to niby robią między 35 a 37 tygodniem, to co u Was tak wcześnie? Myślałam, ze co innego.

ja GBSa będę mieć pobieranego jutro (32 tc wg karty ciąży).
a w ogóle z okazji jutrzejszej wizyty spakowałam wreszcie torbę :)

Calineczka kojarzysz może nazwisko tego profesora? Ja jestem z Łodzi i znam specjalistę który właśnie robi takie operacje na dzieciach w brzuszku, prof. Szaflik. Jeśli to on to możesz być spokojna.

Calineczka - a bo ja w pl nie mieszkam tzn jestem 2-3 razy w roku :(

Wiecie co mnie tam bolalo po pierwsze wlozyla jak kij w mrowisko tego patyka a ja cala spieta bylam bo co chwile skurcz mialam lekki to lekki ale mialam... I to spojenie mnie rwalo bardzo nieprzyjemne.... Ale kazda ma inne odczucia ja mam takie wlasnie :) i ta za orzeproszeniem palcowka z jej strony mnie dobila lzy w oczach jak samochodem wracalismy :(

Vinga - jeszcze troszke !! Ale faktycznie szybciutko sie pozmieniala i dlugosc i ze na 1cm... Ale bedzie dobrZe !!

I gratuluje wczorajszych wizyt i tradycyjnie kciukasy za dzis &&&&

reklama
Vinga to faktycznie szybko się pozmieniali...ale tak jak piszą dziewczyny..do stycznia juz niedlugo...;) Ja jestem bardzo ciekawa jak to u mnie wygląda..ostatnio szyjka miala 3,24...

Dzisiaj jadę oddac siuski i krew..a w piątek wizyta i zobaczę w końcu moje dziecię..a ostatnio widzialam 6tygodni temu :D:D i pewnie tez w piątek na paciorkowca wymaz..a i moze termin cesarki mi ustali;);)

Do góry