reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ja robiłam u dwóch różnych lekarzy USG i obydwoje są na tej liście z certyfikatami, ale to wiedziałam, bo sprawdzałam w pierwszej ciąży, a teraz chodzę do tej samej babki i raz byłam na kartę pracowniczą w Medicoverze, ale tam widzę też dbają, by lekarz od USG miał certyfikat, bo gościa znalazłam na tej liście.... To, że lekarz robi badanie nie oznacza, ze ma taki certyfikat - podejrzewam, że to kosztowna sprawa i dlatego połowa lekarzy robi badania bez tych certyfikatów...

kciuki za wizytujące dziewczyny i za Olcie od dony:)

Ja juz po pobraniu,znowu trafiłam na koleżankę i uswiadomila mnie ze do morfologii nie musze byc na czczoo..:D Tylko 2h po posilku:Dbede wiedziala na przyszłość...wyniki jutro,jutro tez wizyta...musze mojej gince powiedzieć o moich bolach jak na okres...sa rzadko ale są,wiec wole sie upewnić ze to macica cwiczy:D:D:D:D

I ja trzymam kciuki dziewczynki :) Czekamy na dobre wieści :)

A ja się już nie mogę doczekać jutra... jejku jej... po ponad 2 miesiącach zobaczę dzidziola, dowiem się jak urósł, może w końcu zobaczę co kryje między nóżkami :) jeeeeeeejuuuuuu ja chcę już jutro :)

reklama
Do góry