reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja na anemie mam brać Sorbifer.
Dzisiaj idę kupić,a jutro zrobie badania

.

Grudnioweczka gratuluje wizyty.
Widzę ze u Ciebie przewidywana waga porodowa podobna do mojego sunka;)

Grudniówczka a masz zdjęcia?? Pokaaa!! :-D Gratuluję udanej wizyty!!!! :-)

Em-ka heh no grozi przedwczesnym porodem no i maluch jest narażony na zakażenie wewnątrz maciczne bo nie chroni go żadna bariera. Ale dlatego właśnie miałam niecałe dwa tygodnie temu morfologię i jutro jadę zrobić znowu bo muszą kontrolować moje CRP.

Blanka no widzisz... to u mnie odwrotnie bo ja małe dzieci rodzę :-D Konrad 2800g i Adrian będzie nie wiele większy w tym okresie :-)

Trzymam kciuki za wizyty!!!

Inomama powodzenia w szpitalu! Oby gładko poszło :-)

Ja na anemię mam Tardyferon. Łykam dzielnie, mam nadzieję, że na przyszłą wizytę się ciut podniesie.
Jeszcze mam pytanko do kobietek z anemią - Ile wynosi Wasza hemoglobina? U mnie 10,2 na ostatniej wizycie była:baffled:

Inomama powodzenia w szpitalu:tak:, kciuki masz jak w banku&&&

Grudnióweczka
super, że Amelka zdrowiutka:tak:

Ikasia
super, że wszystko ok

Martusia
ale spory synuś:-)

Kciuki za wizyty &&&

Hope - 2 tyg. Temu mialam 9 teraz mam 11 ale dzieki tabletkom bo samo jedzenie warzyw etc. Pomagalo przyswajac tabletke ale malo pomagalo ... Ale nadal mam brac tabl. Bo ciagle walka ze spadkiem :/

Pustiszi bardzo sie ciesze ze wszystko ok, no i z szyjka dobrze i wyniki sie poprawily. a co do usg to tak to juz jest złośliwosć rzeczy martwych. no trudno zobaczysz malenstwo za dwa tygodnie. najwazniejsze ze wzsystko ok

Jagus widocznie mala faktycznie jest niesmiala. ciesze sie ze wszystko ok i ze to jednak nie byl czop. widze ze lakarz cie i nas przy okazji uspokoil

Blanka bo te niektore piguly to prawdziwe wampirzyce. tez kiedys na taka trafilam i jak wbila mi igle to zaczyla nia w ciele krecic bo jej zyla uciekla, myslam ze umre z bolu a dodam tylko ze ja mam porzadne zyly i nigdy (oprocz tego jednego razu) nikt nie mial problemu z pobraniem krwi.

Martusia to potężnego faceta nosisz pod sercem.

Grudnióweczka to super wiadomosci.

Hope jezeli hemoglobina to HCG to ja 2 tygodnie temu mialam 11,3 i tez biore tardyferon i pije sok z kiszonych buraczkow

Inomama kciukasy i daj znac jak juz bedziesz po wszysktim.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
U mnie hemoglobina 11,9 a norma od 12.. Ale ginka stwierdzila ze lepiej od razu zadzialac zanim spadnie za bardzo...

Do góry