reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

To dobrze Blue :) należy Ci się taki oddech i szczęście po tym alarmie :) Ale i tak cieszę się, że suszyłam Ci głowę o wycieczkę na ip, bo mimo tego antypatycznego lekarza - konowała i tak ciutek to uspokoiło.
No a z tygodniami to gonię Cię mała, gonię :p Ja za 2 dni zaczynam 32 tydzień i jestem z tego powodu mega szczęśliwa. Chyba czas zacząć pakować torbę ;) Choć omja matka gada mi za uszami "nie wywołuj wilka z lasu. Zaczekaj, nie spiesz się" hihi, ale ja od początku ciąży nie słucham tych rad wynikających z przesądów (np nie czekałam do końca 12 tygodnia z mówieniem o ciąży)

reklama
dziekuje dziewczyny kochane jestescie ;*** !! pustiszi jeszcze jak ;DD

sali no i jeszcze nei spakowana ;D ;OO ja bym nei mogla spac po nocach juz pare tygodni jestem spakowana ;D mam juz wszystko gotowe tylko jak przyjdzie na koniec miesiaca lozeczko to m skreci a ja ubiore posciel która jest juz uprana i uprasowana i czek a;DD hihi

Blue super kochana, że wsio ok. Widok Lusi wpatrującej w monitor z Wojtusiem ehh wzruszające. My tez naszą Marti zabraliśmy na usg , żeby mogła pooglądać siostrzyczkę:tak:

blue superasnie ze Wojtuś zdrowy..:):)Ii ze ma jeszcze duzo miejsca do fikania:):) zawsze to wygodniej dla niego:):):)

JA RÓWNIEŻ PROSZE O WPISANIE JUZ KOLEJNYCH WIZYT:
19.11
26.11
13.12
27.12

:)

Blue super wiadomosci, bardzo podnoszace na duchu

Ikasia ile ty tych wizyt nagromadzilas:)

Pustiszi uśmaiałam się z tego klękania przed mężem:), głodnemu chleb na mysli

Inomama mam nadzieje ze wszystko ok u ciebie

Salli ty to umiesz nerwy na wodzy trzymac, ja podobnie jak blue spakowana juz kilka tygodni, zreszta 2 razy juz rozpakowana i prana :(. oby tym razem to juz tylko na poród torba czekala, ale torby dla malego jeszcze nie spakowalam, czekam na dostawe rzeczy z allegro

Blu super :)) Gratulacje !!! tylko tak dalej prosimy :*

Ikasia no faktycznie tego masz w zasadzie co chwilka ;)

ja policzyłam ze jak wszystko będzie nie zmienione to mam jeszcze 4 wizyty do samego terminu ;) łącznie z tą za tydzień ;)

Inomama kciuki za Wasz pobyt w szpitalu &&&&&

reklama
No u mnie teraz będą wizyty co dwa tygodnie,aż do porodu..z czego sie ciesze,moja ginka ma po prostu taką zasadę..a ja nie protestuje;) natomiast za tydzień mam sie zjawić z wynikami badan z tym zatruciem..wiec dlatego tak wyszło ;)
A w grudniu jedna wizyta będzie wizyta porodowa..bede z ginka rozmawiac.na temat porodu..ustalac wszystko,jak to będzie wygladalo;););) ciesze się bardzo,bo to przybliza mnie do dnia kiedy uściskam synka..bardzo juz bym go tu chciala mieć...ale poczekam;);)niech siedzi grzecznie jeszcze 8 tyg w brzuszku;)

Do góry