reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dona: dobrze, ze łozysko lepiej, a teraz leż i oszczędzaj szyjkę:confused2:
salli: a może to sa jakieś skurcze mięśni czy takie tiki jakby?:baffled:
kasieńka: oszczędzaj się ile możesz - ciekawe z ta no spą co ci powiedzieli - co lekarz to opinia.. :-p

u mnie tak jak u Anisen - to pierwsza ciąża była z mega problemami, a druga jak marzenie dotychczas - śmigam jak bym w ciąży nie była, brzuch o połowę mniejszy na tym samym etapie co w pierwszej, szyjka długa, jedynie chyba w kg tyję szybciej, ale ciul z tym..:rofl2::-D

kaha: no chociaż jedna z szyjką jak szyja szyrafy:tak::tak:
Fifka: za ciebie nieustająco kciuki trzymam żeby nic się nie działo;-)
inomama: zdrówka, czosnek może nie najfajniej pachnie, ale ważne żeby zadziałał:tak:
Anisen: ja KTG to miałam przy porodzie tylko więc nie pomogę:eek:
Grudnióweczka: biedulka - paprykarz widać nie był akceptowany przez twój organizm, ale ważne, ze już po..

i ja dołączam do tych, co ciągle mogą coś jeść... i tez nie mam problemy, że najpierw jem np. pomarańczę, za chwilę kabanoska, a potem łykam ciasteczko na to wszystko - miks smaków mi nie przeszkadza, ale ciągle bym wsuwała, tyle, że niewiele się mieści więc małe rzeczy i małe porcje, ale wciąż szama bo głodna jestem:nerd::angry:

Dziewczyny powiedzcie mi proszę jak wygląda ten czop śluzowy? Bo kurczę czułam że mam wilgotną wkładkę, a jak sprawdziłam to była tam taka brązowa plamka wielkości może 2 cm. Na papierze czysto, ale tak się zdenerwowałam że aż się cała trzęsę... Nie chcę czytać neta bo pewnie bym się dowiedziała że już rodzę. Kurczę, a tylko wczoraj mi się brzuch spinał... Całe szczęście mam dziś wizytę bo inaczej chyba bym ześwirowała...

reklama
Grudnióweczka - o rany! od paprykarza tak??? Ty juz go lepiej nie tykaj! cieszę się, ze wsio wróciło do normy!

Jaguś - i ja nic nie pomogę, bo w poprzedniej ciąży, czop u mnie to była żywa krew!

trzymam kciuki laski za dziś!

Do góry