reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
dzięki kochane bardzo!

zatem nie zmieniam decyzji, jeżeli wymaz i krew będą oki, to za tydzień o 9:00 w szpitalu. Telefonami nie będę Was zamęczać, bo zbankrutujecie, samym tylko odbieraniem:) Na szczęscie dostęp do netu jest, więc się na komórce pomęczę:)

Antinetka - a nie dasz rady wziać skierowanie na cesarkę od innego lekarza? kurcze, po co Ty masz się stresować bez sensu?

Katherinne - spokojnie, po prostu będziesz miała bardziej upierdliwy czas teraz, mierzenie cukru, pilnowanie diety, wyliczanie każdej porcji. Ale na szczęście tylko do porodu, choć wiem, ze łatwo się mówi...

Inomama, żeby nie robić off topu giganta, wysyłam ci pw :)

a ja dzisiaj musze isc do dentysty...wysza mi dziurka w dwjce..;/...I mi bardzo przeszkadza, wiec trzeba zrobic....;/ciekawe jak Maly zareaguje na dentyste;P

No i cudne wiesci :) niech teraz odpoczywaja i bez stresu to skurcze nie beda sie nasilaly

Nir wiem w ktorym watku jestem bo jetem na komorce w ipadzie kurde Po tej przemianie nie mam opcji napisz odpisz cokolwiek nooo doooopnie

Wiec zycze wszstkim udanych wizyt tym co nie sa wpisane a na pewno sa wizytujace :)

no jakie dobre wieści od Fifki, ja się tak martwiłam, też co chwilę na forum wchodziłam sprawdzać co u nich.

inomama super, że lekarz zdecydował o Twojej wizycie w szpitalu, będziesz na pewno spokojniejsza!

hope gratuluję udanej wizyty!
katherinne to musisz teraz dietkę zaostrzyć:-(, będzie dobrze! a lekarz na pewno da Ci jakieś zalecenia, ale czy insulinę od razu to mi się nie wydaję, choć mogę się mylić

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam!

o właśnie zobaczyłam, że dzisiaj żadna nie wizytuje, tzn w tabelce nikogo nie ma, ale dyby któraś miała jednak wizytę to powodzeia;-)

reklama
wieści od Fifki super :)) przyznam ze bardzo sie martwiłam .

katherinne z tego co wiem to najpierw będzie dieta, ale to co mozesz co nie, jak masz mierzyć poziom cukru, kiedy powie Ci diabetolog - bo to nie tylko rezygnacja ze słodzenia ale też liczenie np węglowodanów . Mój teść jest cukrzykiem ale ... on ma w duszy cukrzycę z tym wyjątkiem ze ładuje w siebie słodzik zamiast cukru. Na każdej kontroli dostaje opiernicz za dietę ;) Dalej jeśli dieta by nie pomagała kładą do szpitala na obserwacje ( bo a nuż nie pomaga bo źle ją się stosuje ) i jak tam wychodzą złe wyniki wchodzi insulina. Myśle ze tobie nie trzeba będzie aż takiego , mam nadzieje .
Z tego co wiem teraz jest ksylitol ;) mogą go cukrzycy stosować i jest bezpieczny :)) a do tego bardzo słodki ;)
Ikasia będzie dobrze. sa znieczulenia dla kobiet w ciązy bezpieczne :)

A ja dzis byłam na przeglądzie zębów, nawet czyścić nie trzeba było. Tylko mam płukać szałwią bo mam strasznie spuchnięte dziąsła i dlatego krwawią przy szczotkowaniu. Mogę też parzyć szałwię i rumianek i tą mieszanką płukać.

Vinguś wpisz mnie na 20 listopada na USG maluszka i sprawdzenie szyjki.

Miałam mieć wizytę za tydzień ale mój gin jedzie na jakąś konferencje . Jakby co mam jechać do kliniki gdzie on pracuje a on uprzedzi tam jakiegos gina, ale mam nadzieję ze to zbędne będzie.

Do góry