reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ikasia
kciuki za sisuski ,tzn za wyniki dobre
Również kciuki za pozostałe dziewczyny :)
Magsmus kurcze piszesz o gimnastykowaniu się przy fryzurce intymnej,ja to już nic jasny gwint nie widze,kiepsko to widze,jak to jest do porodu,trzeba wszystko usunać?

reklama
Sylka ze tez moja franca (waga ) nie chce sie zepsuć :) ja juz mam 12 +

Nisiao oj mówię ci z ta fryzurą to koszmar ja tez nic nie widze dlatego stałam na taborecie w łazience tak ze widziałam wszystko :-) Zadzieralam raz jedna nogę raz druga tylko problem z równowaga miałam :) u mnie w szpitalu jak przyjdzie mama z broda Mikołaja miedzy nogami to sami gola i potrafią nieźle pozacinac wiec ja gole na zero !!!

Fifi mnie raz R golił i wiecej dziękuje tak sie śmialiśmy ze on płakał a ja mało sie nie zsiusialam :-D

Ikasia gratulacje !!!!! Jesteś czysta hehe :-)

Ostatnia edycja:
Moja franca pokazuje err i narazie niech tak zostanie:-) A co do golenia to w zyciu nikomu nie dalabym sie dotknac...juz mam widok lecacej krwi przez zaciecie..ał..:-D:-D

Odebralam wyniki, glukoza wyszla ok, morfologia cala dobra oprocz leukocytow znow podwyzszone no i mocz prawidlowo.

Super że macie dobre wyniki moczu i nie tylko:tak:.
Ja na szczęście na następną wizytę nie muszę dobrowolnie dać się pokłuć. Muszę się tylko wybrać po wyniki przeciwciał bo nie zdążyli z wynikami na poprzednią wizytę a teraz jakoś mi nie po drodze żeby je odebrać:rofl2:

Dziewczyny, ale się uśmiałam :)
Ja też mam już duży problem z goleniem tzw. okolic ;) I lada chwila pewnie poproszę małżona żeby mi pomógł, tak jak w pierwszej ciąży, bo inaczej to zamieniłabym się w kobietę pierwotną, a tego mój gin pewnie by nie zniósł :)

Gratuluję wyników dzisiejszych!

reklama
Dziewczyny gratuluje wizyt i dolaczam do klubu "brodaczy". ja narazie gole na slepca bo juz tez nie widze, jak mam sily to biore lusterko i robie to wtedy b.dokladnie ale tez zajmuje mi to prawie godzine;-) robie to ze wzgl.estetycznych ale i higienicznych, zawsze sie golilam i nie znioslabym jakis tam wlosow w tych okolicach;-)w poprzedniej ciazy wytrwalam do samego porodu samodzielnie i nie prosilam lubego o pomoc.nie wiem zobaczymy jak bedzie tym razem;-)

poza tym dziewczyny u mnie z kolei problem z miednica jest.nachodze sie w dzien w pracy,potem przychodze do domu,pranie,odkurzanie mycie podlog- i jestem "zalatwiona, boli mnie cala miednica zwlaszcza z tylu tak jakby mi sie stawy rozchodzily uczucie fatalne i najgorsze jest to,ze nikt tego nie rozumie, czasem mnie korci,by nie zadzwonic do lekarza i nie powiedziec,ze jest tak zle, ze chce chociaz na tydzien zwolnienia isc( tutaj trzeba miec bardzo mocne argumenty by dostac zwolnienie, nie dostaje sie go tak latwo jak w Polsce).

Dziekuje za trzymanie kciokow za moj zab, ktory byl juz prawie do wyrwania. przestaje powoli byc obolaly i mozliwe,ze po prostu cos zjadlam,co go podraznilo,a nie jakies zapalenie na korzeniach.wiec cieszy mnie to bardzo bo nie wyobrazam sobie yrywania i stresu w ciazy.troche zaluje ze pozwolilam sobie rtg zrobic,ale z tego co czytalam nowoczesny sprzet daje juz tak male promoeniowanie,ze nie zagraza to dziecku a zwlaszcza w tak zaawansowanej ciazy...teraz juz trudno juz czasu nie wroce, ale maly zywy,kopie i mam duza nadzieje,ze nie mialo to wplywu zadnego. tez slyszalam, ze wczesniaki przechodza tez rozmaite badania z rtg wlacznie i nic im nie jest. a niektore wczesniaki wlasnie rodza sie w tych tygodniach co jestesmy

Do góry