reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny gratuluje dobrych wynikow!:-) jutro duzy ruch w wizytowaniu! trzymam kciuki za wszystkie :-) i zaczynam sie stresowac co tez lekarz mi jutro powie o mojej szyjce:-(

reklama
Proszę o kciuki za moją jutrzejszą glukozę :D nie o wyniki oczywiście, tylko bym wytrzymała i nie zwróciła! Jest to dla mnie ohydztwo totalne, ale mam nadzieje że dam radę i nie haftnę ;) Jutro mnie pokłują, bo i ogólne i glukoza i przeciwciała.. No i potem znów glukoza po 3 godzinach.. Ale najważniejsze, że w środę wizyta u mojej gin :-):-)

Za jutrzejsze wizyty trzymam kciuki! I proszę mi się tu nie planować rozpakowywać przed końcówką grudnia/styczniem :)

Wizyty dodane :-)

No i gratuluję dziewczyny badań! Ja jutro też lece do wampirów na upuszczenie krwi :-D

Magsus dlatego mówię że zabawa gwarantowana :rofl2:Mi się podobało

Justynaj ja mam dwie koleżanki, jedna urodziła w 30 tygodniu... druga w 33... i jak ostatnio oglądałam zdjęcia które przesyłały mi MMSami to nie mogę uwierzyć ze Adrian teraz jest właśnie takim dzieciątkiem... Chciałabym żeby wytrwał choć do 36 tygodnia i żeby ominą te wszytkie inkubatory...

Ivi
kciuki za glukoze!

No i kciuki za jutrzejsze wizyty!!!! Będzie dużo emocji! :-D

Ahoj!

Ja po badaniu :) Uwielbiam te badania i na każde czekam ze zniecierpliwieniem. Dzisiaj Kajtula okazało się, że ma 1800 wagi, serduszko zdrowe, pomiary wszystkie zdrowe, rano też robiłam mocz i morfologię i wszystko gra. Ważę się raz w miesiącu na wizycie u lekarki właśnie i dzisiaj kolejne zaskoczenie, bo waga od początku ciąży dalej oscyluje w granicach +0,5 - 1 kg. Lekarka powiedziała, że mimo wszystko w porządku, więc się nie martwię i nie wymyślam sobie żadnych teorii :)) Kajtula podczac badania oczywiście rączką buźkę zakrył, a jakże. Ssał sobie palucha skubaniec mały :) Już tak go chcę przy sobie a nie w sobie, ale ciii... niech tego nie słyszy i grzecznie czeka jeszcze dwa miesiące :)

reklama
Bandyta 1800g jezu no to więcej niż ty przytyłaś, kobieta ale klockuszka nosisz. jakos to dla mnie takie nierealne ze dzieciatka sa juz takie duze. super, bardzo gratuluje ze wszystko dobrze.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A teraz prywata - prosze o kciuki, ide na wizyte, od rana mam lekkie rozwolnienie z nerwow, bardzo bym chciala aby to lozysko chociaz odrobine sie podnioslo, bo teraz to lekarka nawet sprawdzala czy ono nie przyroslo do szyjki. w sumie to sie stresuje a nie wiem czy bede miala usg robione..........................................kcuki za pozostale wizyty,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eM-kA trzymam kciuki za twoja szyjke, musi byc dobrze, zaszyja i bedzie ok, najwazniesze aby zdazyli zrobic wszystko na czas

Do góry