reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ikasia - gratki bezbakteryjnych siuśków:)

ja mam +8 kg na razie, co to będzie dalej????

i lubie jak mnie mężulinda goli, gorzej, ze nie za bardzo już mam się jak wygiąć:) a już w erotycznej pozie to w ogóle:)

Sylka - cieszę się z dobrych wyników!

Miejskibandyta - Kajcisław olbrzymem jest!!! wow! super:) i ja Cię ostrzegam...następnym razem o swej wadze możesz napisać, jak bedziesz choć 5 na plusie!:)

Em ka - mam nadzieję, ze zaraz napiszesz, że szyjka zaszyta, zabezpieczona i odetchniesz, jako i my!

kciuki za dzisiejsze badania i wizyty i szyjki i glukozy i wszystko inne:)

reklama
Ikasia super, że bateria zażegnana :)

Miejski bandyta malutko przytyłaś kochana:tak:. Zazdroszczę. A Kajtula spory chłopaczek , super!

Em-ka kciuki za Ciebie mocne

Kciuki za dzisiaj&&&&&&&&&&

Bandyta
wow super waży,zdrowa waga :) gratuluje udanej wizyty :)
EM ka
3mam kciuki,kurcze żeby jakoś to potrafili zadzialac,dobrze że jestes w szpitalu kochana to jestes pod dobra opieką,zeby bylo wszystko dobrze...
Dona
no to kciuki za wizytowanie :)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No i za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bandyta super ze maluszek taki duży juz !!!!! :) gratuluje

emka nie strasz kochana mam nadzieje ze juz po szyciu i wszystko jest ok !!!

Ja nie mam dobrych wieści z dzisiejszej wizyty gin zrąbała mnie na funty szyjka 2,5 mm ale na szczęście zamknięta problem polega na tym ze główka dziecka mocno napiera na kanał rodny i miałam racje ze brzuch mi sie opuścił :szok: Moze być tak ze sie przekręci jeszcze ale to szansa niewielka :no:Do tego to ciśnienie za duże na każdej wizycie !!! I stan zapalny !!!!
Mam leżeć duuuuuzo chodzić tempem żółwia nie dźwigać itd z tego wszystkiego mnie tak głowa rozbolała wyć mi sie chce przeciez to dopiero 29 tydź !!!!a ona mi mówi ze do stycznia napewno nie wytrzymam !!!

kochane wizytujące obyście przyniosły same dobre wieści proszę Was !!!!

siedzę w barze w szpitalu i czekam jeszcze 1,5 godziny.. FUJ nieznoszę glukozy.. jakież to jest ochydne.. I to nie samo picie, tylko potem to jak to się odbija :/ bleeeee

magsus - tulam, nie martw się! maleństwo może niech się nie obraca tylko lekko podniesie.. bo potem pośladkami się ustawi i dopiero będzie problem :/ Ja wierzę że wytrzymasz do początku stycznia przynajmniej, uszka do góry :)

Magsus będzie dobrze :* Co ta dzidzi taka niecierpliwa niech siedzi spokojnie :-)

Ivi dasz radę, jeszcze tylko nieco ponad godzinka :-D

Ja szykuję się na wizytkę :) i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze :-D &&&&&&&&&

co do brodacza to ja tez daję radę jeszcze sama, ale coraz trudniej:-D

Emka: oby zrobili co trzeba i było już dobrze do końca:)
Bandyta: ale duży chłopak - a ty nic nie przytyłaś prawie - zazdroszczę ;-)
ivi: dasz rade - się źłe nei nastawiaj do tej glukozy - no świństwo, ale cóż robić:)
magsus: jak się trzeba oszczędzać to się oszczędzaj - z szyjką nie ma żartów :-(
Ania: kciuki za wizytę!
Dona: nie denerwuj się kochana - będzie dobrze! twój stres nie pomoże w niczym:(

kciuki za pozostałe wizytujące dziś!

jeszcze niecała godzina.. z tą glukozą to po prostu trzeba wytrzymać, ale obiektywnie rzecz ujmując, jest to ohydne ;)

aaa fryzury fryzurami.. dziewczyny nie zapomnijcie o pedicure :D pewnie ostatnie albo jedno z ostatnich w czasie ciąży jeśli samodzielnie je robicie;)

reklama
Milusia masz racje dopiero pisałam jak ja mogę zapierdzielac i nic mi nie jest a tu masz ci babo zakalec sama do tego doprowadzilam ciagle sprzątam nie mogę na dupie usiedziec !!!

Do góry