reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ivi gratuluje i ja :)
Dona ikasia trzymam kciuki aby wasze siuśki były bez skazy :) !!!!

ja właśnie walczyłam z depilacja kurde ale sie nagimnastykowałam :-DJa pitole a zaciełam sie chyba nie raz :baffled: Kurcze jestem tam taka napuchnieta ze az nie mogę patrzeć !!!! Buła jak z piekarni :szok:!!!!

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ja napewno nie będę miała usg :( dopiero za 4 tyg

Cześć laski! Doczytałam zaległości z kilku dni a napisałyście sporo :-D

Fifka uważaj na siebie! W końcu mamy rodzić w tym samym terminie 2 stycznia więc nie możesz rozpakować się wcześniej bo z kim ja będę porównywać wagę dzidzi itd. nie, nie kochana odpoczywasz i czekasz na termin:tak:

Jaguś ja KTG - a chodzę prywatnie - miałam robione już chyba z 3 razy a wizyty co 3 tygodnie teraz jestem w 30tc. Jak za pierwszym razem w 20+ (nie pamiętam dokładnie) dało się słyszeć serduszko tak mam już na każdej wizycie - oczywiście bez dodatkowych opłat, w ramach wizyty.

Donka nie stresuj się musi być dobrze. Może jeszcze łożysko samo się ułoży a jak nie to przecież z tą cesarką wiedzą co robią.

Co do dziąseł moje też niestety krwawią i chyba skorzystam z rady i będę brać rutinoscorbin, a poza tym dentysta mój poleca pastę meridol na te nasze krwawiące, ciążowe dziąsła.

AHA skleroza nie boli ale... zapomniałam oczywiście prosić o wpisanie wizyty.

Kolejna wizyta 31.10.2013

Ostatnia edycja:
Ivi gratulacje:tak::-)

Vanilii kurcze Twój Kacperek tak szybko się urodził. Współczuję Ci przeżyć kochana. Napisałaś bardzo mądre słowa:tak:

ivi - gratulacje!!!
czyli wychodzi na to ze trzymam kciukaski za jutro dopiero &&&&& :)
Moje dziasla to krwawia masakrycznie z jednego miejsca ale... Ale ja to tak mam ze mi sie zawsze jakies chlerstwo przypaleta...W pierwszej ciazy mialam na dziasle guza ciazowego tzw. nadziaslaka...to nic grozniego poprostu od hormonow itd sluzowka dziasla w jednym miejscu zaczela mi przerastac I bardzo to miejsce krwawilo przy myciu...A wygladalo to jak taka kulka z maliny doczepiona do dziasla...I jak teraz zaczelo mi krwawic bardzo mocno dzisalo z jednego miejsca juz wiedzialam co sie swieci...I mam dokladnie to samo tylko w innym miejscu niz za pierwszym razem... Po ciazy samo zeszlo mam nadzieje ze bedzie tak I tym razem...bo czesem jak urosnie za bardzo to trzeba to usuwac chirurgicznie... ;/

To ja tez dzisiaj jade po wyniki glukozy, morfologii i moczu.

Magsus ciekawa jestem jak z nasza waga, bo my jestesmy podobnych wymiarow;-)Ja mam w domu popsuta, takze dopiero 04.11 sie dowiem na wizycie.

reklama
Do góry