reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dona nie martw sie kochana na zapas będzie dobrze !!!!!

Mnie tez dziąsła krwawiły ale podobnie jak marika biorę rutinoscorbin z tym ze ja na krwotoki z nosa i na dziąsła mi pomogło bo teraz szoruje i nic nie leci a uwielbiam twarde szczoteczki wiec musi działać :-)

reklama
Hej :) melduje że dziś bylam na połówkowym u specjalisty, moje "maleństwo" waży już ok 750g!! Coś mi się wydaje, że ten termin, wg którego mam liczony wiek ciąży (czyli 8luty, co daje dziś ukończone 24tc) nie bardzo pokrywa się z obecnym rozwojem mojej dziewczynki;) Ale najważniejsze, że maleństwo zdrowe, wszystko na swoim miejscu, przepływy ok, serduszko, nerki, wątroba itd itd, praca pępowiny - wszsytko sprawdzone i "w normie" :)

Teraz we wtorek glukoza 75g (ble.... ) a w środę 23.10 wizyta u mojej gin na kontroli :) Już się nie mogę doczekać oczywiście ;)

Ivi gratulacje :)

Jutro przestój - bo żadna nie wizytuje , ale widze ze we wtorek bedzie ruch :) Trzymam kciuki za wtorkowe mamuski:)

Ja jutro na badania a wizyta we czwartek:)

reklama
Do góry