reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ania super, że po wizycie wszystko ok :tak:
Inomama bardzo się cieszę z Twojego optymistycznego postu :-D super, że z malutką ok:tak:

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, ale jakoś nie mogę dziś ogarnąć:tak: gratuluję udanych wizyt!

akuku walczcie a co? Kasa teraz potrzebna a ten szef w takim momencie jak mąż na zwolnieniu chce was zrobić na szaro. Masakra:wściekła/y:

Salli nie wiedziałam że tyle zachodu z tą cc.

Sylka nie przejmuj się że jesteś rozkojarzona - ja też listy robię i przyklejam na lodówce, bo jak w reklamie skleroza to rodzona siostra moja:-D

Anbas fajnie że dzidziuś ok. A Ty biedna znowu leki?? Miejmy nadzieje że tym razem skuteczne;-).

Ania No miejmy nadzieję że słodkości masz już za sobą bo to zbyt miłe nie jest - trzymam kciuki &&&&.

Inomama super!! aż emanuje z Ciebie ta radość:-). Gratuluje! No i szyjka trzyma jak nic, nie ma się co stresować. Ciesz się że do mamusi podobna, bo u mnie wszyscy pani doktor i rodzina twierdzą oglądając filmik z 4d że Wojtek do męża podobny. Mówię "czy nie widzicie że do mamusi podobny?" Ale nie, no niestety pewnie mąż ma silniejsze geny:-D.

inomama czekałam na te dobre wieści od Ciebie..super, bardzo sie ciesze...:):)

A ja mam taki mały problem, boli mnie brzuch, tak zaraz pod piersiami...nie wiem o co chodzi...czy to macica sie rozciaga??

Ikasia raczej gora brzucha to nie bole typowo ciazowe ... jesli twardnieje brzuch i np bol rozchodzi sie z dolu do gory to sa skurcze ... a na gorze moze bolec Cie trzustka tak posrodku ktora mlodzieniec uciska albo watroba po Twojej prawej, a zoladek po lewej

Wszystko przecytalam ale nie odpisze imiennie...przepraszam

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, ciesze sie ze maluszki sie ladnie pokazuja i ze wszystko jest w pozasiu :)

reklama
Do góry