reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Inomama, i ja gratuluję! No nie rycz już, wszystko jest dobrze
kasia150491
Mamusia synusia:)
gratuluje mamuśki udanych wizyt! dzieciatka zdrowe, ładnie rosną to najważniejsze
vinga89
mamusia syneczków
dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków!!!
Inomama cieszę się kochana Twoim szczęściem! i tak ma być do końca
Inomama cieszę się kochana Twoim szczęściem! i tak ma być do końca
cleopatra1
akuku walczcie a co? Kasa teraz potrzebna a ten szef w takim momencie jak mąż na zwolnieniu chce was zrobić na szaro. Masakra
Salli nie wiedziałam że tyle zachodu z tą cc.
Sylka nie przejmuj się że jesteś rozkojarzona - ja też listy robię i przyklejam na lodówce, bo jak w reklamie skleroza to rodzona siostra moja
Anbas fajnie że dzidziuś ok. A Ty biedna znowu leki?? Miejmy nadzieje że tym razem skuteczne;-).
Ania No miejmy nadzieję że słodkości masz już za sobą bo to zbyt miłe nie jest - trzymam kciuki &&&&.
Inomama super!! aż emanuje z Ciebie ta radość:-). Gratuluje! No i szyjka trzyma jak nic, nie ma się co stresować. Ciesz się że do mamusi podobna, bo u mnie wszyscy pani doktor i rodzina twierdzą oglądając filmik z 4d że Wojtek do męża podobny. Mówię "czy nie widzicie że do mamusi podobny?" Ale nie, no niestety pewnie mąż ma silniejsze geny.
Salli nie wiedziałam że tyle zachodu z tą cc.
Sylka nie przejmuj się że jesteś rozkojarzona - ja też listy robię i przyklejam na lodówce, bo jak w reklamie skleroza to rodzona siostra moja
Anbas fajnie że dzidziuś ok. A Ty biedna znowu leki?? Miejmy nadzieje że tym razem skuteczne;-).
Ania No miejmy nadzieję że słodkości masz już za sobą bo to zbyt miłe nie jest - trzymam kciuki &&&&.
Inomama super!! aż emanuje z Ciebie ta radość:-). Gratuluje! No i szyjka trzyma jak nic, nie ma się co stresować. Ciesz się że do mamusi podobna, bo u mnie wszyscy pani doktor i rodzina twierdzą oglądając filmik z 4d że Wojtek do męża podobny. Mówię "czy nie widzicie że do mamusi podobny?" Ale nie, no niestety pewnie mąż ma silniejsze geny.
Kasienka_
Ikasia raczej gora brzucha to nie bole typowo ciazowe ... jesli twardnieje brzuch i np bol rozchodzi sie z dolu do gory to sa skurcze ... a na gorze moze bolec Cie trzustka tak posrodku ktora mlodzieniec uciska albo watroba po Twojej prawej, a zoladek po lewej
reklama
vinga89
mamusia syneczków
lkasia ja też tak mam, boli góra brzucha zaraz pod piersiami... ale nie mam pojęcia od czego to