reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Trzymam kciuki za dzisiejsze mamusie wizytujące:-) I za bobaski rzecz jasna :)

Anbas Gratuluje wizyty, ciesze sie ze corcia ma sie dobrze ; Współczuje bólu kosci , dobrze ze ból ustąpił choc troszke !

Sylka zatem aby do środy :p

Akuku Kciukasy za wasze sprawy. A no właśnie i stąd byłam taka przekonana z tym 4D

Sali to faktycznie zachodu z tą CC :szok::szok: Gratki wizyty . Szyjka jaka długa wow

Marika Ja tez mam termin na 5.01. I też Cesarka będzie :) Ale nie ustaliłam jeszcze szczegółów , może na tej wizycie ustalimy'
No ... 2,5 miesiaca ło matko. Kiedy to zleciało? Mi sie wciaz wydaje ze jeszcze tyle czasu do rozwiazania:) A to zleci moment/

reklama
Hej dziewczynki :) Dziękuję za kciuki :)
Dziś tylko wizytka poglądowa była, mocz, ciśnienie, krew i szybki skan. Dzidzi znów jest ułożona główką do góry, co wizyta to inne położenie, fikołki musi sobie urządzać chyba:-D ale co do położenia to właśnie tak myślałam, bo ruchy czuję bardzo nisko:-D no nic, mała ma jeszcze czas, więc się tym nie stresuję :happy:
Co do krwi, godzinę przed pobraniem piłam napój z dużą zawartością cukru (to nie była czysta glukoza), jutro mam dzwonić i pytać o wyniki. Jeśli będą w porządku to ok, a jeśli nie, wtedy będą robić mi prawdziwe obciążenie glukozą. Oby wyniki były ok & :-D

Trzymam kciuki za dziś wizytujące :-D

Anbas u jakiego doktorka byłaś? Oby leki pomogły już raz na zawsze :) Cieszę się, że z dzidzi wszystko oki :happy:

Kochane gratuluję udanych wizyt!!!! Nie odniosę się do kazdej z was ale wszytko nadrobiłam :*

Anbas mam nadzieję ze po lekach w końcu uporasz się z tą bakterią... :-(

Sali no... faktycznie masz tego biegania za tą cesarką...

Blanka
ja mam świadomość ze "w terminie Konrada" mogę powitać Adriana już za niecałe 2 miesiące :szok: To mnie tak przeraża ze masakra... jakaś taka nie gotowa się czuję :baffled:

Trzymam kciuki za wizyty kochane!!!

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa i że czuję się tu tak dobrze :) Tyle mnie nie było, a jak bym wcale nie zniknęła :) Miło

Co do moczu to u mnie w przychodni jest tak... przychodzisz, patrzą w skierowanie (ja tak miałam ostatnio, bo u nas lekarz wypisuje i zostawia w komputerze, a ty tylko zgłaszasz się i już masz robione badania) i mówią "mocz ma pani wpisany", podają pojemniczek, do łazieneczki i jechane :) Wozić nie muszę, pamiętać nie muszę :) Za pojemnikiem latać nie trzeba. Dooobrze tam mają. A to zwykła Medycyna Rodzinna.

Własnie to jest z tymi siśkami kurka wodna ja tez na miejscu dostaje naklejke przyklejam na kubeczek nachy w dol... I po robocie... Niedosc ze my w ciazy to jeszcze wymagaja zeby kobita pamietala jak ciezko cokolwiek czasem zajarzyć:baffled:

dziewczynki!!!!!!!!!!!!! wszystko jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jest cudne dziewczę, choć nos murzyński po mamie. Nic to, już zbieram na operacje plastyczną - na 18-tkę - niech ma!

jak ja się tam uryczałam, o rany, łeb mnie boli do teraz...

ale widziałam i normalnie i w 4D maleństwo kochane - całe 827 gram:) w galerii zdjęcie jest:)

i pan powiedział, że jest super, ma paluszki, ma wątrobę, ma nogi, ma ręce, ma wszystko dobrze!!!

a moja szyjka 3,5 i szwy trzymają!

Dona - uchachałam się z Twej opowieści:)

Anbas - gratulacje wielkie! cieszę się bardzo!!! a wszystko inne - pokonasz!

Ania - ściskam z radości Cię bardzo:)

Ostatnia edycja:
Inomama to super ze wszystko tak dobrze trzyma i że mała zdrowiusieńka. co do noska to pamietam ze moja oliwka tez miala taki kulfonik na zdjeciach i moj m mowil ze po mnie :) a teraz ma normaly :))

reklama
Do góry