reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Marika oj żebyś wiedziała jaka ona jest Moja mama myśli ze jest super babcia bo kupuje Julii piedoły albo jakiegoś ciucha a ja tego nie chce pragnę zeby sie ktos zainteresował moja córka ale w domu wszyscy tacy sami tylko telewizor i święty spokój sie liczy . Teściowie hehe tragedia porażka katastrofa moja teściowa kocha jedna wnuczkę ( butelkę wódki ) i strach z nią dziecko zostawić .

Ikasia - ze mną do podstawówki chodził chłopak ojciec ( Turek ) obrzezali syna w szkole kiedyś powiedział o tym koledze ze nie ma napletka i wiesz jak wrzało wsród dzieci przez wiele lat był posmiewieskiem . Wiem ze nie należy sie czymś takim sugerować ale ja chyba bym tego nie zrobiła . Teraz jako dorosła kobieta spotykam kolegę i mi gratuluje drugiego dziecka no i mówi wiesz Kamil tez będzie miał 2 dziecko i śmiech ( niewiem co w tym śmiesznego ) znam wielu kamilow i pytam ktory Kamil a on no ten co ma niekompletnego kuta.. Mówi ze pracują w jednej firmie ma wysokie stanowisko ( ten Kamil ) ale nikt nie mówi o nim Kamil tylko obrzezaniec tak sie za nim ciągnie od wielu lat . Przykre to bardzo tym bardziej ze moj szwagier tez jest obrzezany ale nie z wyboru rodziców poprostu jemu musieli usunąć ze względów zdrowotnych napletek i Ci którzy o tym wiedza tez potrafią z tego szydzic !!!!

Kasia porażka z tym lekiem lekarz przypisuje lek i ugasić mu ze będzie dobrze i bezpiecznie dla maluszka a tu masz Grzyb !!! Współczuje kochana i obys jak najszybciej wyleczyla dziadostwo !!!! .

grudnioweczka gratuluje udanej wizyty mnie tez czasem gin podrazni przy badaniu i mam różowe zabarwienie upławów takze spokojnie

Pustiszi ja tez miałam ten macmirror500 i mnie pomogło :)

dziewczynki gratuluje wczorajszych wizyt trzymam kciuki za dziś &&&&&&!!!!!

reklama
Hej, wczoraj pisałam ale wkleiło mi tylko pierwsze zdanie. Mam nadzieję że teraz się uda. Ja też po wizycie, mały dalej pupą do dołu, nawet doktora kopał jak mnie badał. Szyjka długa, ale zewnętrznie na opuszek palca. Wewnętrznie zamknięta. Lekarz nie robił z tego tragedii, więc chyba źle nie jest. W ciąży z Amela w tym samym czasie miałam podobnie i trochę skróconą i urodziłam po terminie. Więc mam nadzieję ze teraz też wytrwamy.
Tylko żebym zaczęła odróżniać skurcze.
Doktor gadał do małego żeby sobie jaj nie robił i fiknął koziołka. Tylko do następnej wizyty trzeba czekać kolejne 3 tyga to cała wieczność..

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.

Antinetka - mnie maż pilnuje, gorszy niż cerber jest...

Blanka - ulga pewnie jest niezła...dobrze, ze specyfik działa!

Tamtusia, Grudnióweczka, Wiolka - wielkie gratulacje:) super!

Ikasia - Ja, sama z siebie, nie zrobiłabym tego dziecku, bo oprócz łatwiejszej higieny, to doznania seksualne podobno znacznie gorsze:)

trzyma za dziś kciuki!!!!!!!!!!!

dziewczyny gratulacje wczorajszych wizyt i wielkie kciukasy za dzisiejszeco do obrzezania to jezeli nie ma wskazań medyccznych nigdy bym tego synkowi nie zrobila. ogladalam kiedys film na necie o obrzezaniu dziewczynek chyba w indiach, sama juz nie pamietam, plakalam jak bubr, to byl koszmar. co do wysmiewania sei z chlopaka ktory zostal obrzezany i pietnowanie tego - dla mnie rzecz niepojeta

Boze kochany... nie było mnie dwa dni i tyle do zrobienia :szok: Lista zaktualizowana!! Proszę was, zerknijcie no nadrabiałam kilkanaście stron i mogło mi coś umknąć :-(

Marika Magsus eh... jeśli chodzi o moją mamę to moze nie mówi tego w taki sposób ale to bardzo podobny egzemplarz... na szczęście moi teściowie to życie za wnuków by oddali - za nas też, bo i mnie swoją córką nazywają i faktycznie tak się czuję... Mame kocham bo to moja mama ale obserwując podejście moich teściów - mimo że czasem są nadopiekuńczy i wkurzający - jest mi strasznie przykro... :-(

Anisen
dobrze że szyjka trzyma! Gratuluję wizyty! U ciebie jest jeszcze gorzej chyba jak u mnie, bo moja szyjka ma prawie 2cm i choć lekko się rozwiera to jednak kanał nie jest drożny. Obyśmy wytrzymały choć do tego 37 tygodnia!

Anbas ty to się masz ztym moczem.... :-( naprawdę szczerze współczuję i mam nadzieję że to się jakoś ustabilizuję... noż kurde ile antybiotyków można brać... :-(

Blanka dobrze ze jest nieco lepiej... mam nadzieję ze choć masz ulgę w tym swędzeniu.... biedaczko ty moja :*

Tamtusia cieszę się że wizyta udana! A co do infekcji to ja od początku ciąży praktycznie na globulkach jadę... kosmos...

Ikasia ja jakoś nie jestem za obrzezaniem... uważam ze dziecko samo powinno zadecydować o takich rzeczach... zresztą mam takie samo zdanie co do kolczyków dla dziewczynek itp.

Pozostałym również gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne!!!

reklama
Nic się nie stało Fifka ja i tak podziwiam :)

Kasienka a wlasnie mam lezec juz co dwa tygodnie po pol godz. Pod ktg i pozniej normalnie usg o tak o robią​

Do góry