reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Gratuluje mamusie wizyt !

U mnie lepiej, moja alergolog dała mi płyn do skóry na najbardziej chore miejsca. Widze, duzą poprawde ciesze sie bardzo bo juz mialam wizje szpitala. Z tym, ze mam troche zmasakrowane palce u dłoni i choc czytam pisac sie nie chce ....

Ja po wizycie.
Synuś dzisiaj był uparty buźki nam za bardzo nie chciał pokazywać, choć lekarz cierpliwie czekał, no ale uparciuszek, by tylko siusiaka wciąż pokazywał :tak::-D. Wszystko ok, serduszko pięknie bije. Waży około 830 gram czyli jak na mój tydzień ciąży ok:-).

Szyjka długa, zamknięta więc ok. Powiedziałam, że chyba jakąś infekcje mam, bo akurat dziś rano coś się pokazało, no i rzeczywiście, znowu mi przepisał globulki Pimafucin, wtedy pomogło, no ale widać na nie długo.:-( aha no i jestem już 10 kg na plusie :-), ale już się nie przejmuję tym, bo komu o tym mówię to każdy mówi, że w ogóle tego po mnie nie widać:-D.

Tamtusia, gratuluje wizyty. Super, że z Synkiem wszystko ok. Duży już :tak:

W ogóle duże te nasze Dzieci, a właściwie Wasze, bo ja sie nie dowiedziałam ile Szymon waży. Ja na plusie mam 4,5 kg (mniej więcej, bo boja waga z tą u lekarza nie do końca się zgadza, więc trudno stwierdzić jaka była waga wyjściowa, tym bardziej, że u lekarza pierwszy pomiar w 9tc) i wreszcie jakoś mocniej zaczął mi rosnąć brzuch :tak:
Ale liczę, że się dowiem za niecałe 2 tygodnie.
Proszę o wpisanie USG 4D połówkowe 23.10.2013 r. - dzięki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane a co sądzicie o obrzezaniu? Dzis mój wypalil z takim pomyslem,ze on jako faceta mówi ze chcialby żeby go rodzice ibrzezali....

Do góry