reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tak, nareszcie wiemy co tam w brzuchu rosnie:) tak sie cieszymy z syneczka!:) no i z tego,ze mnie intuicja nie zawiodla:)) dziekuje za gratulacje!;) teraz musze odpoczywac,ale wszystko jest do zniesienia dla dzidzi:)

p.s. pytanie do dziewczyn ktore maja z szyjka problemy, czy moze jej dlugosc wrocic do normy czy jak juz sie skrocila to jest to nieodwracalne?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia superaśnie, już wiecie, że przystojniak będzie:tak:. Fajnie wiedzieć prawda? Już chyba wszystkie wiemy , czy jest jeszcze jakaś styczniówka, która nie wie?
Kasia z szyjką oszczędzaj się*

Powodzenia dzisiaj kochane &&&&&&&&&&&&&
Gratuluję wypitych glukoz !!!!

no ja z okazji mojej studniówce mw ieczorkiem będę robic serowe nalesniki z sosem z malin I czekoladą...a co:p

Kasiensko gratuluje syneczka..widac ze sie bardzo cieszycie:) a szyjka sie nie przejmuj..moze miec 3 cm,a le wazne zeby trzymała:tak::tak:

Kasia gratulacje ogromne !!!!! Wypoczywaj ile sie tylko da :-) Z ta szyjka to różnie u mnie w pierwszej ciazy w 30 tyg miała tylko 1 cm długości i urodziłam 2 dni po terminie a wcale plackiem nie leżałam koleżance tez groził poród przedwczesny bo miała zupełnie zgladzona szyjke w 32 tyg i urodziła 10 dni po terminie kazano jej leżeć i nic nie robić ale wówczas miała juz 2,5 roczne bliźnięta nikogo do pomocy i weź tu odpoczywają starała sie jak Naj mniej robić i przenosiła :-)Takze różnie to bywa ale jak każą sie oszczędzać a jest taka możliwość to oszczedzajmy sie :)!!!!!!

dziekuje wam wszystkim za dobre slowa:) mam mozliwosc wiec bede odpoczywala, chociaz zwykle bardzo aktywna jestem i bedzie ciezko,ale synus najwazniejszy:)

reklama
Ogromna proźba pisze proszę !!!!

Dziewczynki napiszcie mi w którym tyg ciąży u Waszych maluszków zabiło serduszko ???????
Dostałam tel koleżanka z pracy ma synka 8 lat od 5 starają sie o drugiego maluszka i udało sie ale problem polega na tym ze juz jest 7 tydź od okresu pęcheżyk sie powiększa ale serduszka nie ma!!!! U mnie zarówno jednej jak i drugiej ciazy serduszko było w 6 tyg wiec nie pocieszyłam jej :no:Ale prosiła żebym popytała wsród rodziny i znajomych czy ktos miał taki przypadek wiec pytam wszystkich!!!!podobno do 8 tyg serce powinno juz bić !!!

Do góry