reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tak, nareszcie wiemy co tam w brzuchu rosnie:) tak sie cieszymy z syneczka!:) no i z tego,ze mnie intuicja nie zawiodla:)) dziekuje za gratulacje!;) teraz musze odpoczywac,ale wszystko jest do zniesienia dla dzidzi:)

p.s. pytanie do dziewczyn ktore maja z szyjka problemy, czy moze jej dlugosc wrocic do normy czy jak juz sie skrocila to jest to nieodwracalne?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia superaśnie, już wiecie, że przystojniak będzie:tak:. Fajnie wiedzieć prawda? Już chyba wszystkie wiemy , czy jest jeszcze jakaś styczniówka, która nie wie?
Kasia z szyjką oszczędzaj się*

Powodzenia dzisiaj kochane &&&&&&&&&&&&&
Gratuluję wypitych glukoz !!!!

no ja z okazji mojej studniówce mw ieczorkiem będę robic serowe nalesniki z sosem z malin I czekoladą...a co:p

Kasiensko gratuluje syneczka..widac ze sie bardzo cieszycie:) a szyjka sie nie przejmuj..moze miec 3 cm,a le wazne zeby trzymała:tak::tak:

Kasia gratulacje ogromne !!!!! Wypoczywaj ile sie tylko da :-) Z ta szyjka to różnie u mnie w pierwszej ciazy w 30 tyg miała tylko 1 cm długości i urodziłam 2 dni po terminie a wcale plackiem nie leżałam koleżance tez groził poród przedwczesny bo miała zupełnie zgladzona szyjke w 32 tyg i urodziła 10 dni po terminie kazano jej leżeć i nic nie robić ale wówczas miała juz 2,5 roczne bliźnięta nikogo do pomocy i weź tu odpoczywają starała sie jak Naj mniej robić i przenosiła :-)Takze różnie to bywa ale jak każą sie oszczędzać a jest taka możliwość to oszczedzajmy sie :)!!!!!!

dziekuje wam wszystkim za dobre slowa:) mam mozliwosc wiec bede odpoczywala, chociaz zwykle bardzo aktywna jestem i bedzie ciezko,ale synus najwazniejszy:)

reklama
Ogromna proźba pisze proszę !!!!

Dziewczynki napiszcie mi w którym tyg ciąży u Waszych maluszków zabiło serduszko ???????
Dostałam tel koleżanka z pracy ma synka 8 lat od 5 starają sie o drugiego maluszka i udało sie ale problem polega na tym ze juz jest 7 tydź od okresu pęcheżyk sie powiększa ale serduszka nie ma!!!! U mnie zarówno jednej jak i drugiej ciazy serduszko było w 6 tyg wiec nie pocieszyłam jej :no:Ale prosiła żebym popytała wsród rodziny i znajomych czy ktos miał taki przypadek wiec pytam wszystkich!!!!podobno do 8 tyg serce powinno juz bić !!!

Do góry