reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Witajcie babeczki! :) kciuki zacisniete widac byly mocno bo w koncu wstydzioch sie odkrył! Bedziemy mieli syneczka!!! :) od poczatku tak czułam i intuicja mnie nie zawiodla:p ale sie cieszymy! :) serduszko ładnie bije, syneczek rosnie, cisnienie moje dobre,ale na tym koniec...
niestety szyjka mi sie skrucila (teraz ma 3 cm) i dostalam buscopan oraz nakaz odpoczynku i lezenia. Za dwa tyg na kontrolne usg i zobaczymy czy szew potrzebny czy nie;( boje sie... nie mialam objawow wiec bylam aktywna,a teraz zaluje:(

Tak więc wszystkiego dobrego z okazji 100 dniówek!!! Ależ ten czas zasuwa!!

Kasiu nie martw się! 3cm na tym etapie to jeszcze nie tragedia! Oby nie postępowało dalej...:tak: No i gratuluję faceta!! Zaraz dodam na naszą listę :-D

kasiu gratuluję chlopaka.

cholera mnie ta moja szyjka tez troszke martwi bo 2 tygodnie temu miala ładna długa, a ostatnio na badaniu ale recznym lekarz powiedzial ze sie skrócila ale skoro tydzien szybciej byla dluga to widocznie wewnetrznie jest dluższa. no i teraz tak sie troszke martwie

Pustiszi, vinga, yoanna trzymam kciuki za wizyty&&& i bez nerwów - musimy wierzyć że będzie ok.
Siva gratulacje! Fajnie że będziesz miała filmik na pamiątkę. Ja mam z 4D trochę żałuje że maluch śpiący był i wszystkiego dokładnie nie widać, ale i tak pamiątka super, a dziadkowie jak oglądają wnuka:-D Masakra!
Kasia gratulacje synusia! Super że już wiesz. Człowiek jakiś taki spokojniejszy jak zaspokoi swoją ciekawość. No i możesz wyruszać na polowanie niebieskich ciuszków:rofl2:

Heh, wg USG też mi dziś wychodzi 100 do porodu :) Wg OM i wg suwaczka, bo po dacie OM robiony, jeszcze parę dni brakuje...
W ogóle idę dziś na wizytę kontrolną, ciekawe, czego się dowiem. Gynalgin, jak przypuszczałam, nie pomógł, a to już 4. lek był. Ciekawe, co dalej ginka wymyśli. I muszę dziś ruszyć temat porodu, bo za tydz. w sobotę zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia.
Fifka, a propos, wpisz mnie proszę na kolejne wizyty od razu, bo znowu mam jakieś braki - 5.11 i 3.12, już mam zaplanowane. A gdzieś pod koniec października myślę pójść wreszcie na USG 4D, bo na połówkowym mała nie chciała współpracować i w końcu zrobiliśmy tylko "zwykłe".

kasia gratulacje!!! Tak czulam ze u ciebie bedzie synek...Jednak ta nasza intuicja nas rzadko zawodzi :) Super!!!!
ikasia - to pobaluj dzis na tej studniowce :)

reklama
Do góry