reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Witajcie babeczki! :) kciuki zacisniete widac byly mocno bo w koncu wstydzioch sie odkrył! Bedziemy mieli syneczka!!! :) od poczatku tak czułam i intuicja mnie nie zawiodla:p ale sie cieszymy! :) serduszko ładnie bije, syneczek rosnie, cisnienie moje dobre,ale na tym koniec...
niestety szyjka mi sie skrucila (teraz ma 3 cm) i dostalam buscopan oraz nakaz odpoczynku i lezenia. Za dwa tyg na kontrolne usg i zobaczymy czy szew potrzebny czy nie;( boje sie... nie mialam objawow wiec bylam aktywna,a teraz zaluje:(

Tak więc wszystkiego dobrego z okazji 100 dniówek!!! Ależ ten czas zasuwa!!

Kasiu nie martw się! 3cm na tym etapie to jeszcze nie tragedia! Oby nie postępowało dalej...:tak: No i gratuluję faceta!! Zaraz dodam na naszą listę :-D

kasiu gratuluję chlopaka.

cholera mnie ta moja szyjka tez troszke martwi bo 2 tygodnie temu miala ładna długa, a ostatnio na badaniu ale recznym lekarz powiedzial ze sie skrócila ale skoro tydzien szybciej byla dluga to widocznie wewnetrznie jest dluższa. no i teraz tak sie troszke martwie

Pustiszi, vinga, yoanna trzymam kciuki za wizyty&&& i bez nerwów - musimy wierzyć że będzie ok.
Siva gratulacje! Fajnie że będziesz miała filmik na pamiątkę. Ja mam z 4D trochę żałuje że maluch śpiący był i wszystkiego dokładnie nie widać, ale i tak pamiątka super, a dziadkowie jak oglądają wnuka:-D Masakra!
Kasia gratulacje synusia! Super że już wiesz. Człowiek jakiś taki spokojniejszy jak zaspokoi swoją ciekawość. No i możesz wyruszać na polowanie niebieskich ciuszków:rofl2:

Heh, wg USG też mi dziś wychodzi 100 do porodu :) Wg OM i wg suwaczka, bo po dacie OM robiony, jeszcze parę dni brakuje...
W ogóle idę dziś na wizytę kontrolną, ciekawe, czego się dowiem. Gynalgin, jak przypuszczałam, nie pomógł, a to już 4. lek był. Ciekawe, co dalej ginka wymyśli. I muszę dziś ruszyć temat porodu, bo za tydz. w sobotę zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia.
Fifka, a propos, wpisz mnie proszę na kolejne wizyty od razu, bo znowu mam jakieś braki - 5.11 i 3.12, już mam zaplanowane. A gdzieś pod koniec października myślę pójść wreszcie na USG 4D, bo na połówkowym mała nie chciała współpracować i w końcu zrobiliśmy tylko "zwykłe".

kasia gratulacje!!! Tak czulam ze u ciebie bedzie synek...Jednak ta nasza intuicja nas rzadko zawodzi :) Super!!!!
ikasia - to pobaluj dzis na tej studniowce :)

reklama
Do góry