reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Kasia trzymam kciuki sama w pierwszej ciazy nie wiedziałam do samego końca wiec domyślam sie jak bardzo byś chciała zobaczyć to i owo ;-) Mnie nikt nie wierzył ze jestem nie świadoma bo w dzisiejszych czasach to jest taki sprzęt ze wszystko widać a ty figa Julia tylko tyłek wypinała nóżki podkurczone i wsydziła sie pokazać co tam ma :-DZreszta tak jej zostało wstydzi sie strasznie :-)

yoanna spokojnie nie stresuj sie bedzie dobrze

magnus tak mi sie przypomnialo jak mowisz ze twoja cora wstydzioszka, bo moja ma jeszcze rok temu czyli tak ok 1.5 roczku jak miala to miala taki okres ze bez majtek mogla biegac ale bron boze zeby jej bluzeczke sciagnac bo tam ma cycuszki:) i jak sie rozbierala to piasteczkami zakrywala te cycuszki, ale mielismy ubaw

Fifka - ale się ciesze!!! super wieści!

a co do tych szyjek, macic czy innych, to ja Was podziwiam! w życiu sobie nic bym nie zbadała, bo totalnie nie wiedziałabym jak i gdzie i co w ogóle!

Jaguś - kolejna po glukozie! gratulacje i czekamy na wyniki Twe!

Magsus - nie znam sie na tych wynikach wcale a wcale, ale gratuluję wypicia dziadostwa! usg mam często bardzo, już nie zlicze ile razy, ale głowie szyjke i szwy sobie oglądamy, dziecięcie rzadziej...Jutro na ten przykład mam wizytę, ale też tylko "szyjkową"...

Grudnióweczka - zdrówka kochana!!!!!

Ania - a kiedy miałaś ostatnio wizytę? i kiedy masz następną?

Siva - bardzo dobre wieści zatem! ciesze się i z Tobą i z koleżanką:)

no i gratulacje kolejnych studniówek:) ja mam jeszcze czas do tej impry, ale już zapowiedziałam w domu, ze gala ma być! krawaty, suknie i szampan. I polonez! I nie interesuje mnie odmowa żadna!

kciuki za dziś mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A ja przegapilam tą 100dniowke :( dzisiaj zrobie stosiedmiodniowke :) a co do szyjki tez podziwiam bo to dla mnie studnia tajemnic ze tak powiem nic bym nie wybadala....

Do góry