reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziołchy, gratuluję wizyt i trzymam kciuki za następne.
Ja mam usg na każdej wizycie, prywatnie. Ostatnio na NFZ też było, zobaczymy jak na kolejnej wizycie z NFZ będzie.
Byłam dziś u internisty bo leje się katar ze mnie. Nic poza tym, ale katar męczy jak fix, wrrr.

reklama
Grudnióweczka zdrówka :*******

Blanka mój Adrian ważył prawie 900g 2 tygodnie temu więc Twój maluch jest już pewnie nawet większy :-D Ja na duże dziecko się nie nastawiam bo i Konrada kurdupelka 2800g urodziłam.

Dziękuję bardzo za miłe słowa!! Myślę że jeszcze troszkę i większość maluszków osiągnie ponad 1kg!!! Ważne żeby maluszki było zdrowe!

Co do USG ja nie mam robionego zawsze, ale mi to nie przeszkadza... szkoda mi jedynie że nie dostaje zdjęć...

Antinetka ja tez sie nie znam.... nie pomogę...

Kciuki za wizyty!!!! Czekam na wieści :-)

Cześć Dziewczyny,
Przepraszam, ze wczoraj nie pisałam po wizycie, ale jakoś ostatnio na wszystko brakuje mi czasu. U nas wszystko ok - szyjka w porządku, Lena ułożona w poprzek (w sumie to jeszcze ma czas na odwrócenie), serducho ok. Na następnej wizycie 4 listopada (proszę o wpisanie na listę), będziemy nagrywać filmik z USG na pamiątkę :)
U mojej przyjaciółki też na szczęście wszystko ok - betka pięknie przyrosła przez weekend, więc kamień spadł nam z serca.
3mam kciuki za Wszystkie wizytujące i życzę zdrowia Wam i Waszym maluszkom.

Ikasia sto lat sto lat !!! Hehe

Siva to super ze wszystko ok :) ten filmik super sprawa oglądałam ostatnio koleżanki dzidziolka mały przez cały czas bawił sie pępowiną
:-)

reklama
Do góry