reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anbas Dona teraz nic takiego... powiedziała ze to przez moją flore bakteryjną... muszę zmienić diete... mam pić jogurty naturalnie codziennie, ograniczyć słodycze i cukier i tyle... powiedziała że to idzie od przewodu pokarmowego i po ciązy jeśli będzie się utrzymywać będziemy działać. Mogę próbować też stosowac jakieś probiotyki itp. ale nie jest powiedziane że pomoże a ja wole nie brać na siłę...

Jaguś zaraz wszystkie maluchy będą ważyły ponad kilogram! :-D i cieszę się że glukoza dobrze wyszła. Dzielna jesteś! Ja z Konradem w ciąży wypiłam bez cytryny a teraz nie dałabym rady chyba...

reklama
Pisze dopiero bo po powrocie z glukozy musiałam sie zdrezmnac R jeszcze nie pojechał do pracy wiec mogłam odpocząć :) po nie przespanej nocy mnie nic nie było ale ku.... Niewiem jakim cudem do naszego pokoju dostała sie mysz !!!! Cała noc grasowała a ja oka nie mogłam zmruzyc !!! Kupiłam łapki na te gryzonie i czekam az sie złapie :(

dziewczyny jak pisałam robiłam dziś glukoze nie dobre to ale wypilam ten kubeczek bez większego problemu na czczo miałam 86 a po dwóch godzinach 62 !!!! Niewiem jak to możliwe ale tak jest do lekarza mam dopiero za 2 tyg ale pytałam tej pani czy to źle ze niższy az tyle powiedziała zeby sie nie martwić lepszy troche niższy jak za duży , niby sie nie przejełam ale zastanawiam sie czemu tak jest .

Fifi jeśli kontrolowała tętno tym detektorem to jak najbardziej wsio w porządku :) Myślałam, że już po prostu nie zwracała uwagi na tętno i dlatego tak głupio napisałam:zawstydzona/y:.

Magsus też tak miałam na czczo ok.80 a po glukozie mniej...ide w środe do lekarza to napiszę co powiedział,ale właśnie podobno lepiej mieć za niską niż za wysoką,także spokojnie:tak:jak coś to jest nas dwie:-D
(ty mi nie pisz nic o myszach...bleeee ja się odpukac pozbyłam już..ale jak miesiac temu zobaczyłam te brzydactwo to zaczęłam aż płakać tak sie panicznie boję...)

fifka- gratuluje zdrowego i duzego syneczka!:) super,ze szyjka trzyma:)

co do myszy to wam wspolczuje kochane i sama sie boje,ze beda do mnie zaraz wchodzily... w nocy ostatnio gorzej spie,bo kazde pukniecie,stukniecie to słucham jak szalona ze strachu;p

Fifka gratuluje wizyty, duzy juz Adrianek, wow.
Ciekawa jestem ile ma moj maluszek.

Ja na glukozie sie nie znam bo nie mialam w zadnej ciazy.

reklama
Fifka To faktycznie synuś juz duży...a najważniejsze że szyjka trzyma;);););)

A co do glukozy to chyba faktycznie lepiej niższy poziom niż za wysoki..u mnie był mały wzrost,bo z 88 na 91...ginka powiedziała że wszystko ok ;)

Do góry