reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka, siva - kciuki za jutrzejsze wizyty&&&&&&&&&&&:-)

Blanka, mam nadzieję, że będziesz czuła się już tylko lepiej:tak:

Ja mam zamiar zrobić jutro glukozę i pozostałe badania - o ile uda mi się zwlec z łóżka o normalnej godzinie;-)

reklama
Blanka widze w takim razie ze jedziemy na tym samym wózku:( niestety trzeba to przetrzymac, a na Twoim miejscu poszlabym juz teraz do tego szpitala, bop tam Ci pomoga, a sama wiem jak to meczy psychicznie:(. Ja juz bylam w takim stanie ze sama chcialam prosic o szpital. Trzymaj sie kochana damy rade . A czy Twoj synus odziedziczyl AZS czy oszczedzilo go to swinstwo?

Hej dziewczynki właśnie siedzę w ośrodku zdrowia przed chwilą wypilam glukoze bleeeee 86 mam na czczo a zobaczymy po 2 godz

za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki :)

Magsus, wyniki beda na pewno dobre :-)
Ja tez wten tydzien pojade, ale pod koneic tygodnia.

Blanka trzymaj sie moze szpital to rzeczywiscie dobre rozwiazanie bo przyajmniej dostaniesz zastrzyki czy lekarstwa i Ci troche ulzy.
Ja tez jestem alergikiem, Dawid na szczescie nie odziedziczyl narazie zadnej alergii, ale zawsze mozna miec jakas nabyta w pozniejszych latach. Teraz co 3 dziecko rodzi sie alergikiem.

Kciuki za dzisiesze wizyty i maluszki w brzuszkach do których lekarz pozaglada:-)

Magnus to zaciskaj wargi zeby nic nie uronic:), a wyniki na pewno bede dobre.
jak do tej pory chyba zadnej z nas nie wyszla cukrzyca, przynajmniej jedno nas omija:)

kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
Fifka, Siva - kciukasy za dzisiaj &&&&&&&&
Blanka - kurcze bidulo...Wpolczuje strasznie :( trzymaj sie jakos. Moze faktycznie tak jak pisza dziewczyny moze warto by sie wybrac do szpitala teraz. Niech pomoga I zlagodza chociaz troche to upiorne swedzenie I pieczenie...
magsus- trzymam kciuki za wyniki :) &&&&

Do góry