reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziekuje za mile słowa ! '
Kaha duża ta Twoja pannica:)

W ciązy Natanielem tez azs dało mi popalić do tego stopnia ,ze jak mnie alergolog zobaczyła to powiedziała ze ona na moim miejscu nie odwazyła by sie na kolejną ciaze. Teraz zaczyna sie to samo:( nie wiem, czy mam na ciele 3cm bez krost.... Tylko twarz odpukac ani sladu skazy... Czuje sie przez to strasznie.

Jak ja Bogu dziekuje ,ze Natas wyrosł z azs ...

Blanka wszystko będzie dobrze kochana musi być i koniec !!!!!!!
kaha ja rownież gratuluje :)

ja jutro ide wrweszcie na te glukoze kaszel prawie mi pszeszedł krew z nosa juz nie leci ale ku..... Znowu mnie krocze swędzi :( tylko 2 tyg dobrze było i chyba znowu coś sie dzieje w nocy spać nie mogłam bo tak mnie swedziało czapek zaaplikowałam i posmarowałam tym clotrimazolum jak dziś będzie gorzej to odrazu jutro ide do gin :baffled:

na te problemy kroczowe to trzeba zaczac zapobiegawczo cos stosowac ... wit C, a ja jeszcze polecalam kiedys multi-gyn actigel ... nie mialam probleow juz od ponad 3 miechow z infekcjami a na poczatku byly nawroty

reklama
Proszę o wpisanie:
30.10 - wizyta kontrolna gin
26.11 - USG kontrolne

No i może w przyszłym tygodniu poznam termin rozpakowania :D:D o ile już mi ustalą w szpitalu...

Siva, Fifka, kciukasy za jutrzejsze wizyty :)

Do góry