Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Blanka strasznie ci współczuję... :-( Ale poniekąd wiem jak to jest.... mnie dopadło to w poprzedniej ciąży tyle że właśnie tylko na twarzy... chodziłam jak potwór nie mowiąc o tym jak to bardzo swędziało a nic nie można było użyć na sterydach :-( Przesyłam ci dużo siły i modle się żebyś jakoś sobie z tym poradziła... a dokładniej zeby lekarze ci pomogli...
U mnie jak u Milusi nie robią USG przed porodem, ale pamiętam ze lekarka badając rozwarcie wiedziała jak mały jest ustawiony i kładła mnie na bok by się ładniej wstawił. Myślę że oni wiedzą co robią....
Też wolałabym rodzić sama tak jak rodziłam Konrada... no ale zobaczymy... boje się żeby mały nie utknął mi w kanale
Vinga podczas partych też nie miałam KTG. Odłączyli jak już było 9cm rozwarcia.
Anbas super że tam zapanowaliście nad tymi wynikami
Kaha gratuluję udanej wizyty!!!!
WIZYTY DOPISANE!
Oj jutro ja wizytuję... ciekawe co szyjką i nareszcie dostane coś od infekcji bo gotowa jestem jeździć "dołem" po dywanie... tamtum rosa już słabo pomaga...
U mnie jak u Milusi nie robią USG przed porodem, ale pamiętam ze lekarka badając rozwarcie wiedziała jak mały jest ustawiony i kładła mnie na bok by się ładniej wstawił. Myślę że oni wiedzą co robią....
Też wolałabym rodzić sama tak jak rodziłam Konrada... no ale zobaczymy... boje się żeby mały nie utknął mi w kanale
Vinga podczas partych też nie miałam KTG. Odłączyli jak już było 9cm rozwarcia.
Anbas super że tam zapanowaliście nad tymi wynikami
Kaha gratuluję udanej wizyty!!!!
WIZYTY DOPISANE!
Oj jutro ja wizytuję... ciekawe co szyjką i nareszcie dostane coś od infekcji bo gotowa jestem jeździć "dołem" po dywanie... tamtum rosa już słabo pomaga...