reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

inomama- będzie dobrze...a za tydzień to wcale nie szybko to w sam raz bo jakby nie było krawienie jest. Lepiej dmuchaaaaaaaać na zimne. Dzielny żołnierz w brzuszku siedzi i nic mu nie będzie....ale tego braku seksu to nie zazdroszczę:dry:

reklama
Gratuluje wizyt! Cieszę się.

Ja przestałam plamic, muszę pojechać do pracy na chwile. Dzwonilam do mojej gin, badania ok ale duże miano przeciwciał we krwi, moj R musi tez zrobić badania i do kontroli znowu za miesiąc. Nie są to dobre wieści ale co ma być to będzie... A i odmówiła mi skierowania na amnio...

inomama MI ginka na początku też kazała chodzić co tydzien...teraz mam 2 tyg przerwy....dopiero w kolejny wtorek, 18 czerwca zobaczę mojgo Kropka...:tak:

Jutro rano lecę na badania krwi i moczu:)

No to ja już po wizycie. dzidziuś ma 1 cm, serduszko ładnie bije i ogólnie byłam bardzo wzruszona. Infekcja dróg moczowych więc FEMISEPT URO do następnej wizyty (w ciąży z Ol było tak samo). Następna wizyta 08.07 i wtedy też mam test przezierności karkowej no i dostałam skierowanie na test PAPP-A ale dlatego, że poprosiłam. Przewidywany termin porodu na 31.01.2014, ale będzie planowe cięcie jakieś 2 tyg. wcześniej. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona, bo wszystko jest OK, ale już nie mogę doczekać się tego 08.07.
No i jestem w 6 tyg. i 6 dniu ciąży, więc poprawiam suwaczek.

grudnioweczka - gratki:):):) jak to możliwe, ze mamy ten sam wiek ciązy, a mi mówią ze 6 mm, a Tobie, ze 1 cm?

inomama- a jak bylas na wizycie to ktory tydz i dzien mialas?? do tego dodaj roznice w twojej wizycie i wizycie grudnioweczki przyjmujac ze zarodek rosnie pomiedzy 1 a 1.2mm na dzien... I co wychodzi chociaz podobnie??

dziewczeta ja dzisiaj bylam drugi raz bo sie martwilam i maluszek juz nadrobil albo faktycznie lekarz ostatnio kiepsko zmierzyl bo dzisiaj wiek ciazy wychodzi mi wdlg moich wyliczen temperaturowych i termin na 22 ... zobaczymy na kolejnej co zobaczy ... a kolejna 28 czerwca ... a trzy dni przed badanka

Witam mamusie ;-)
Jestem mamą 5 latka obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży w tamtym tygodniu byłam na usg dzidzia ma 16mm :-) niestety szyjka macicy szeroka :-( Zakaz sexu i luteina 2 razy po 2 tabletki ... mam nadzieję że wszystko będzie oki nie ktrwawię brzusio nie boli. Lekarz powiedział że cała reszta wręcz atlasowo słyszałam serduszko :-) Miałam już 2 usg w 6 tygodniu dowiedziałam się przypadkiem o ciąży (podczas usg narządów rodnych -rutynowa kontrola) i w 9 i teraz ze względu na tą szyjkę macicy 17 czerwca kolejny raz obejrzę moją dzidzię :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry