reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

szwagierka miała na 15 stycznia urodziła 7 ale to nie powiedziane że wcześniej można też przenosić co nie? 2 tygodnie w drugą strone i też można miesiąc zmienić...choć z dwojga złego wolę te 2 tygodnie do przodu niż do tyłu

reklama
diablica u mnie poczęte kolo 10 więc standardowym sposobem termin na 3 lutego, choć te internetowe kalkulatory wciskaja mnie na koniec stycznia

jak kolo 10 to od 10 dodaj sobie 38 tygodni, i wychodzi Ci termin na 1 lutego to jest jesli dokladnie 10 powstal dzidzius ... a jesli jakies pare dni w jedna albo w druga strone jest to sobie odejmij albo dodaj

Ostatnia edycja:
Kurcze...a mi chyba oprycha wyskoczy na wrdze...jezu jak jak nie lubie opryszczki...;/....cale szczęście to nie jest pierwsza opryszczka, wiec nie jest groźna dla dzidziusia....

ja już po wizycie, lekarz przyjął mnie dziś :) dzidziuś śliczny, serduszko bije, maluszek ma całe 18mm :) wg usg jest to 8t2d więc jest minimalnie większy :)
za 3 tygodnie mam wizytę kontrolną i cytologię a za następne 2 usg genetyczne :)

diablica, vinga - gratuluje udanych wizyt i pieknych maluszkow!!!
Vinga- rosnie Ci ten berbec na potege :) Dawaj fotke :)))

Vinga - gratulacje zatem wielkie:)

ja też wróciłam właśnie z wizyty. Dziecię ma 6 mm dopiero i to jednak 6 tydzień, 5 dzień, a nie jak myślałam 8...Serducho bije, dali posłuchać. I generalnie ok, tylko krwawienie jest z szyjki, na szczęście daleko od dziecka. Tabletki mam brać dalej, lezeć mam dalej, uciekać od seksu i przyjść za tydzień...Trochę się boję, czemu tak szybko...

reklama
anbas, fotkę wrzucę wieczorem jak wrócę do domu, teraz nie mam czym jej przeskanować bo u rodziców jeszcze siedzę ;)
Inomama, również gratuluję wizytki :)
ah zapomniałam zapytać czy wolno nam się sexować, bo szczerze mówiąc to boję się tego :( nie wiem czemu. z Natanielem w ciąży nie miałam takich obaw

Ostatnia edycja:
Do góry