reklama
fifka super, że jesteście już w domku! Teraz to musisz się oszczędzać, tak jak do tej pory się starałaś. Tak jak dziewczyny piszą lekarze wiedzą co robią, i sensownie to wytłumaczyli, więc teraz tylko czekać na styczeń ;-) a Adrianek to już duży facet jest :-)
anbas współczuję Ci tej infekcji :-(, trzymam kciuki aby te wyniki wykazały coś konkretnego i będziesz wiedzieć co dalej, może tym razem antybiotyk coś pomoże!
kaha ja jeszcze nie miałam glukozy, więc nie wiem jakie wyniki powinny być, ale te wydają mi się w normie
Ikasia rzeczywiście rewelacyjna ta pani doktor, a Twoja radość to bije na odległość :-)
nisiao trzymam kciuki nadal i czekam na wieści od Ciebie, na pewno gin coś poradzi i dokładnie Ci wszystko wyjaśni i uspokoi!
vanili za Ciebie też kciuki trzymam!
emily dobrze, że po wizycie ok, i super, że udało się umówić na jeszcze jedno USG !
monika9 to super, że serduszko ładnie słyszałaś, to zawsze uspokaja :-)
hope no to już wiesz, że w Waszym domu baby będą rządzić , najważniejsze, że wszystko ok i zdrowa, a co do wagi to wydaje mi się, że taka normalna waga jak na ten czas, jeszcze nadrobi, poza tym chyba ta waga to taka orientacyjna jest
agagsm jeśli przechodziłaś ospę to ja myślę tak, jak lekarz, że dziecko ma Twoje przeciwciała i się nie zarazicie, ja bym też ufała lekarzowi, a nie 'ciotkom dobrej rady'
no chyba napisałam, co chciałam, ciężko to ogarnąć :-) ja mam jutro USG 3D, mam nadzieję, że synuś się ładnie będzie pokazywał, muszę zjeść jakąś czekoladkę przed wizytą to pewnie będzie fikał
anbas współczuję Ci tej infekcji :-(, trzymam kciuki aby te wyniki wykazały coś konkretnego i będziesz wiedzieć co dalej, może tym razem antybiotyk coś pomoże!
kaha ja jeszcze nie miałam glukozy, więc nie wiem jakie wyniki powinny być, ale te wydają mi się w normie
Ikasia rzeczywiście rewelacyjna ta pani doktor, a Twoja radość to bije na odległość :-)
nisiao trzymam kciuki nadal i czekam na wieści od Ciebie, na pewno gin coś poradzi i dokładnie Ci wszystko wyjaśni i uspokoi!
vanili za Ciebie też kciuki trzymam!
emily dobrze, że po wizycie ok, i super, że udało się umówić na jeszcze jedno USG !
monika9 to super, że serduszko ładnie słyszałaś, to zawsze uspokaja :-)
hope no to już wiesz, że w Waszym domu baby będą rządzić , najważniejsze, że wszystko ok i zdrowa, a co do wagi to wydaje mi się, że taka normalna waga jak na ten czas, jeszcze nadrobi, poza tym chyba ta waga to taka orientacyjna jest
agagsm jeśli przechodziłaś ospę to ja myślę tak, jak lekarz, że dziecko ma Twoje przeciwciała i się nie zarazicie, ja bym też ufała lekarzowi, a nie 'ciotkom dobrej rady'
no chyba napisałam, co chciałam, ciężko to ogarnąć :-) ja mam jutro USG 3D, mam nadzieję, że synuś się ładnie będzie pokazywał, muszę zjeść jakąś czekoladkę przed wizytą to pewnie będzie fikał
Marika30708
Fan(ka)
Ja w piatek wizytuje. Dzis robilan badanie ogilne krew i mocz. Jak synek wyzdrowieje to wtedy zrobie glukoze. Cena 10zl. Do piatku jestesmy u mamy bez neta
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziewczynki gratuluje dzieciaczkow zdrowych, udanych wizyt, a dla tych z Was,ktore maja problemy przesylam ogromne usciski i zaciskam kciuki aby bylo ok
Ja ostatnio martwie sie o moje malenstwo, bo jakies takie spokojne sie zrobilo... czuje ruchy,ale ulozylo sie chyba tak,ze slabiej czuje kopniaczki... wole jak kopie mocno, wtedy taka spokojna jestem
Ja ostatnio martwie sie o moje malenstwo, bo jakies takie spokojne sie zrobilo... czuje ruchy,ale ulozylo sie chyba tak,ze slabiej czuje kopniaczki... wole jak kopie mocno, wtedy taka spokojna jestem
vinga89
mamusia syneczków
Kasia mój mały też ostatnio spokojny. ale dziś poczułam kopanie sporo nad pępkiem! czyli jest już główką w dół
Gratuluję zdrowych dzieciaczków!!
Gratuluję zdrowych dzieciaczków!!
To ja Was pociesze, ze nie tylko Wy tak macie, chyba z tydzien moj byl taki spokojny, czulam tylko takie musniecia ale kopniakami mnie nie raczyl, a dzisiaj w nocy znow zaczelo sie bombardowanie, kilka razy w nocy sie budzilam i dzisiaj caly dzien praktycznie jest w ruchu.
Ale mam tak jak Wy jak sie nie rusza to odrazu sie niepokoje, chociaz i tak spokojniej niz jak z Dawidem bylam w ciazy, wtedy to odrazu panika byla.
Ale mam tak jak Wy jak sie nie rusza to odrazu sie niepokoje, chociaz i tak spokojniej niz jak z Dawidem bylam w ciazy, wtedy to odrazu panika byla.
lkasia
Fanka BB :)
MOj Młody tak miał tak jakis tydzien temu...generlnie jestem przyzwyczajona ze sie budzi I bardziej kopie kolo 19...wiec jak tam jest cisza to juz do niego mówie, zeby się do Mamusi odezwal...potem kolo 20 puszczam mu na słuchawkach muzykę I potem juz nie kopie, wiec mam nadzieje ze wteyd juz spi I go ta muzykla usypia
kasia150491
Mamusia synusia:)
Ja mam jedna ulubiona kolysanke,ktora spiewam malenstwu i go przyzwyczajam do swojego spiewu
reklama