reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anbas strasznie mi przykro, no jakis poważniejszy problem masz z tym moczem.

Kaha niestety nie znam sie na wynikach glukozy

Ikasia gratuluję dużego syneczka no i najważniejsze zdrowego

Fifka cieszę się że chociaż troszeczkę cie uspokoili, teraz musisz koniecznie na siebie uważać, a Adrianek faktycznie duży facet:)

Vanilli to trzymam kciuki żeby z szyjką i moczem bylo ok, a co do brzucha i pobolewania to mi w szpitalu powiedzieli ze troszke moze poboelwac bo tam sie wszystko naciaga i macica rośnie

Emily zdrówka dla Amelki, to teraz taki okres przeziębień przyszedł, a w przedszkolach to juz wogole bakterie szleją, no i super ze z dzidzią wszystko dobrze i ze uda ci sie jeszcze raz przed porodem zerknać na niego

Nisiao trzymam kciuki za odpowiednią ilość wód płodowych, koniecznie daj znać zaraz po wizycie

reklama
Fifka czyli teraz miejmy nadzieję, że będzie tak jak poprzednio, nie gorzej. widocznie taka twoja natura. Adrianek musi urodzić się w grudniu (najwcześniej).
to kciukaski za dzisiejsze wizyty &&&&

Fifka na pewno napiszę :) wizytę mam o godz. 16:15, znając życie będzie opóźnienie ok. godz. ( jeszcze tyle czasu czekania :-()
Zdam relacje, gdy położę dzieciaki spać, więc na forum pojawię się późno, jeśli będzie dobrze zapiszę się tutaj do was i będę częściej :)

Dziewczyny za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&

Nie było mnie 2 dni na forum i już nie ogarniam ilości postów :p
Gdzie wy znajdujecie czas laski? :)
Co prawda tu udzielam się pierwszy raz ale zawsze są początki :)
Ja mam wizytę na 9.45 i właśnie wychodze :) Trzymajcie kciuki :*

Fifi bardzo się cieszę, zdanie lekarza brzmi sensownie wg mnie:tak:, cieszę się, że już w domku jesteś, zawsze to w domu.Będzie dobrze , to tylko 11 tygodni, dasz radę, Twoja szyjka też da, w końcu obie dzielne jesteście.

Vanilii trzymamy mocno kciuki
Ikasiu super, że wsio ok, dorodny Tymuś
Anbas ja właściwie od zaciążenia bujam się z ciągłymi infekcjami, ostatnio miałam i białko i leukocyty w moczu. Dostałam antybiotyk Monural < w podwójnej dawce>, jutro robię badania zobaczymy <napiszę Ci jak będę je miała> ale lekarz mówi, że jest naprawdę bardzo skuteczny. Zresztą w pierwszej ciąży też go stosowałam i pomógł od razu i do końca ciąży mocz był "czyściutki". Tylko nie wiem czy u Was ten antybiotyk jest.

Ja po usg prywatnym , wszystko jak najbardziej ok:-D, jestem prze szczęśliwa. Serduszko, główka, pęcherz, brzuszek wszystko prawidłowo się rozwija. Dzidziol waży 490g, czyli ciut mniej niż Wasze szkraby. Płeć potwierdzona na 99,9% bo widzieliśmy pipcię:rofl2::rofl2::rofl2:, nawet mamy fotkę. Także mogę się już nastawić na drugą dziewuszkę. Bardzo się cieszę:-D. Mąż mówi, że oszaleje z 3 babami:rofl2:, zwłaszcza na zakupach:rofl2:.
Marti też zachwycona, że siostrzyczka będzie. Zresztą razem z mężem byli ze mną na wizycie, więc sama siostrę widziała.

Edit: kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&

Dzieki dziewczyny za dobre slowo...Biore antybiotyk a w piatek zobaczymy co powiedza nam wyniki tego moczu ze szpitala....ehhhh znow czekanie I stress :(
Fifka - dobrze ze jeses juz w domku I ze sie uspokoilas...Slowa lekarza brzmia rozsadnie... teraz tylko sie oszczedzac I musi byc dobrze!!!
nisiao - no to kciuki za ciebie dzis!!! Mam nadzieje ze bedzie ok!!!
W ogole to kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! &&&&&&&&&

ikasia, hope - gratulacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaha - i jakie wyniki???

Anbas - rany, skąd to ustrojstwo się bierze? ale trudno jak mus jest, to trzeba antybiotyk brać...

Ikasia - cudne wieści! duże dzieciątko masz już!

Fifka - to są dobre wieści! że nie szyjka! bo gdyby to i pusciliby Cie do domu, to chyba sama pojechałabym aferę zrobić! A wigilijny czas rodzenia spoko biorę na siebie:)

Emily - gratki wizyty, fajnie,ze ponadplanowe usg bedzie:)

Hope - no i kolejna laska! gratulacje kochana!

kciuki mocno trzymam za dziś!

Ostatnia edycja:
Do góry