reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny masakra jakas... bylam na wizycie u oglnego (tak jak pisalam juz wczesniej tu ciaze generalnie prowadzi GP)...I co?? Bialko w moczu...again!!! :( Juz nie wyrabiam z tym pecherzem. Ryczec mi sie poprostu chce. Znow antybiotyk dosalam I lekarz poslal probki do labu...
Zaczynam schizowac co z ym pecherzem sie dzieje :( Albo ciagle leki daja niewycelowane albo juz sama nie wiem... W piatek mam dzwonic do lekarza odnosnie wynikow szczegolowszych tej probki a do tego czasu znow amoxycylina :(

reklama
vinga - kurcze podjadam zurawine, I ostanio nawet profilaktycznie urosept bralam na noc tyle ze przestalam przed lekarzem wlasnie zeby nie fauszowac wynikow moczu...no I masz :( Juz pomyslow nie mam o co chodzi z tym?? I czy to tylko infekcja :(
Przeciez od 15 tyg to juz 3 antybiotyk :( A poza tym skad te infekcje sie biora?? Przeciez za przeproszeniem tylka na ziab nie wystawiam, o higiene tez dbam rzecz jasna...wiec skad?? :(:(:(:(

anbas kurcze to nie za dibrze z tym pęcherzem...mam nadzieje ze to już ostatni raz:tak::tak:trzymaj się

Ja jestem po wizycie...miało być tylko wazenie a miałam drugie polowkowe...wszystko radiolog sprawdzila...super kobieta...powiedziała ze skoro już przyszłam i Mlody tak ladbnie się ustawia to go pooglądamy...najważniejsze ze wszystko oki...i waga moje Synka to 668g:tak:;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak:

Fifka trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze :* wracajcie szybko do nas :*

Anbas
kurka wodna, to nie fajnie z tym bialkiem :/ co to za cholerstwo się przyplątało :-(
Też mam wizytę kontrolną 14-tego :-D

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :-)

reklama
Do góry