reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny masakra jakas... bylam na wizycie u oglnego (tak jak pisalam juz wczesniej tu ciaze generalnie prowadzi GP)...I co?? Bialko w moczu...again!!! :( Juz nie wyrabiam z tym pecherzem. Ryczec mi sie poprostu chce. Znow antybiotyk dosalam I lekarz poslal probki do labu...
Zaczynam schizowac co z ym pecherzem sie dzieje :( Albo ciagle leki daja niewycelowane albo juz sama nie wiem... W piatek mam dzwonic do lekarza odnosnie wynikow szczegolowszych tej probki a do tego czasu znow amoxycylina :(

reklama
vinga - kurcze podjadam zurawine, I ostanio nawet profilaktycznie urosept bralam na noc tyle ze przestalam przed lekarzem wlasnie zeby nie fauszowac wynikow moczu...no I masz :( Juz pomyslow nie mam o co chodzi z tym?? I czy to tylko infekcja :(
Przeciez od 15 tyg to juz 3 antybiotyk :( A poza tym skad te infekcje sie biora?? Przeciez za przeproszeniem tylka na ziab nie wystawiam, o higiene tez dbam rzecz jasna...wiec skad?? :(:(:(:(

anbas kurcze to nie za dibrze z tym pęcherzem...mam nadzieje ze to już ostatni raz:tak::tak:trzymaj się

Ja jestem po wizycie...miało być tylko wazenie a miałam drugie polowkowe...wszystko radiolog sprawdzila...super kobieta...powiedziała ze skoro już przyszłam i Mlody tak ladbnie się ustawia to go pooglądamy...najważniejsze ze wszystko oki...i waga moje Synka to 668g:tak:;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak:

Fifka trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze :* wracajcie szybko do nas :*

Anbas
kurka wodna, to nie fajnie z tym bialkiem :/ co to za cholerstwo się przyplątało :-(
Też mam wizytę kontrolną 14-tego :-D

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :-)

reklama
Do góry