reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Nisiao - Kobietko uspokój się, bo ten stres może bardziej zaszkodzić niż sam Twój stan. Skoro wypuścili Cię ze szpitala i bierzesz leki to nie może być źle. Dobrze że gin przyjmie Cię wcześniej przynajmniej krócej będziesz się denerwować. A teraz leż proszę i tylko palcami po klawiaturze czasem na bb. No i skoro mała księżniczka kopie i daje mamie znać że ok to dotrwacie jakoś do środy. Trzymaj się mocno a ja zaciskam kciuki &&&

reklama
fifka trzymam kciuki bardzo mocno! W szpitalu na pewno dobrze się Tobą zajmą!

nisiao jeśli byłaś w szpitalu obserwowana, to myślę, że już wszystko jest ok, teraz musisz się oszczędzać, brać leki a na wizycie lekarz na pewno Cię też uspokoi i powie swoje zalecani, trzymaj się

fifka, nisiao- trzymajcie się mamuśki! wszysto bedzie dobrze!:) trzymamy kciuki:)
Ja zaczelam brac magnez od wczoraj bo coraz czesciej skurcze łydek mnie mecza i wczoraj dosc twardy brzuch mialam. Lezalam caly dzien i jest ok. Musze juz tempo zwolnic bo coraz ciężej z brzuszkiem sie "biega":)

Poproszę o wpisanie mi wizyty kontrolnej na 8 października:)

Ostatnia edycja:
Ikasia mi lekarz powiedział zrobić na piątkową wizytę, ale nie mam skierowania i do końca nie wiem jak te badanie ma wyglądać, zapytam i wtedy zrobię, będę już po 26tyg
Nisiao pij dużo, znałam przypadek dziewczyny która miała mało wód i dolewali jej, chyba z soli fizjologicznej. Na pewno zadbają o ciebie. A ty pij jak najwięcej. Bardzo ci współczuje, trzymaj się i bądź dobrej myśli. Może coś twój lekarz zaradzi. Jakby było bardzo źle nikt by cię nie wypuścił do domu
Grudnióweczka super że już w domku

nisiao dziewczyny mają rację, jeśli wypuścili cię ze szpitala to nie jest źle. przecież gdyby to był stan zagrażający dziecku to w domu byś nie była, uwierz mi, że nie wypuściliby cię. ja rok temu miałam podejrzenie sączenia się wód płodowych, w 6 miesiącu wylądowałam w szpitalu. trzymali mnie dopóki nie byli pewni, że nic dziecku nie grozi. okazało się na szczęście, że wody się nie sączyły, tylko bardzo dużo wodnistej wydzieliny miałam. nie martw się, na uzupełnienie wód są sposoby gdyby nie pomagało to, że dużo pijesz.
Kasia ja też chyba zacznę brać magnez, bo "prądy" mnie łapią w brzuch...
Kaha powodzenia na glukozie :) bądź silna :-p

Czikusia &&& za wizytę !!

Fifka - donoś nam tu co i jak z Wami!!!!

Nisiao - trochę bez sensu, ze tak Cię zostawili w niewiedzy...przecież to można się wykończyć. Mam nadzieję, zę dzis dowiesz się wszystkiego i uspokoisz!

Grudnióweczka - ciesze się,ze już lepiej:)

kciuki za dzisiejsze wizyty!

Nisiao - spokojnie...Dziewczyny maja racje. Gdyby cos bylo nie teges to napewno by Cie nie wypuscili do dokmu.
kaha - powidzenia na tej glukozie!

I w ogole powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!!!

reklama
Powodzenia kochane na dzisiejszych wizytach&&&&&&&&&&&&
Ja dzisiaj usg połówkowe prywatne. Więc też proszę o kciuki. Mam nadzieję, że dowiem się już na 100%, a nie tylko na 60% jaka płeć. A przede wszystkim mam nadzieję, ze wszystko ze szkrabem ok:tak:. Mąż i córeczka wchodzą ze mną :tak:

Do góry