reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Hope kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Macie racje,że bedac w szpitalu mialam opiekę itp,powiem tak.w pierwszym dnu jak trafilam do szpitala lekarz powiedzial mi o tych wodch plodowych na granicy normy,ale nic dalej w tym temacie nie robili,nic.
Nie mialam usg tylko badana drugi raz szyjkę macicy.Nic mi dalej w tym temacie nie powiedziano,nie badano nic a nic.Robili mi badania krwi itp,ale w sumie nic wiecej,mialam przy tym duze cisnieie,wiec to cisnienie tez mi mierzyli 3 razy dziennie.
Tak naprwde to czulam ze ta sprawe wod zaniedbano.dlatego do mojego gin zaraz po urlopie czym predzej dzwonilam.
I zamiast w poniedzialek mam wizyte jutro.

reklama
Fifka czekamy na szczegółowe relacje po szpitalu&&

Nisiao jej coś strasznego straszą samą obecnością w szpitalu po czym wypuszczają,może chodziło po prostu o to że mieli mało pacjentek...

Jej ja przychorowałam:zawstydzona/y: z nosa leci jak z kranu,maskara:eek:

Do góry