reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziewczyny grauluje udanych wizyt I trzymam kciuki za dzisiejsze!!!
Fifka - kurcze...to nie fajnie z ta szyjka :( ale dasz rade!!!! I wszystko bedzie ok!!!! trzymam mocno kciuki za ciebie &&&&

Prosze o wpisanie wizyty 14 pazdziernika...bedzie to co prawda tylko wizyta u poloznej czyli mocz, cisnienie itd...ale zawsze cos.

reklama
Wiolka w tej ciąży jeszcze nie miałam okazji ale jak chodziłam z Natem brzuchu to chrupałam świeże orzechy. nie słyszałam o tym że nie wolno, a czemu tak z ciekawości?
Grudnióweczka dobrze, że już z Olą jesteście w domku. lepiej jej już trochę?

Fifka
oczywiście kcuki za Ciebie i maleństwo&&&&&&&&&&&,żeby wszystko bylo dobrze

Ja dziś wrocilam ze szpitala.

Nie wiem co mam o tym wszystkim myśec.
Bole w ciazy nrmalna rzecz,wszystko sie rozciąga.
w srode dostalam takiego bolu ze w czwartek pojechalam na IP moj gin na urlopie,więc pojechalam na IP.
tam nawet bez badania kazali mi zostac na obserwacji,okazalo sie ze bylam tam od czwartku do dziś.
Szyjka ok zamknieta nie skraca się.ale gin zauwazyl,ze mam wod plodowych na granicy normy....
Przerazilo mnie to ogromnie,potem dostalam takiego cisnienia ,że nawet dochodzilo do 170 na 90 puls 100
Stres,nie potrafilam sie uspokoi,choć to takie ważne teraz,dostalam przez dwa dni cos na uspokojenie malutka byla taka cicha....
Potem sie ozywila,ale stres ogrmny.
z badań krwi okazalo sie że mam jakis stan zapalny,więc biorę antybiotyk.
Nose mam brac caly czas dwa razy dziennie,aspargin rowniez.
Na temat wod nic mi nie mowili.tak jakby zostawili to w srawy mojego gin ktory byl na urlopie a oni nic zadnych badan w tym szpitalu mi nie zrobili,zadych zalecen,nic.
DZWONIE DZIS DO GINA MOJEGO,mam miec polowkowe 30 wrzesnia,ale nie bede czekac tyle i dzwonie mowie o calej sprawie i mam przyjść w srode.
Tak sie boje,,co jest ta przyczyna.
Pije teraz wiecej niż wczesniej,ae co jest grane,ciezko mi sie uspokoic........
:no::no:

Ostatnia edycja:
Ikasiu ja juz jestem po glukozie... mialam robiona w 20 tygodniu i nieprawda ze cukrzyca ciazowa ujawnia sie po 25 ... powiedzmy ze do tego czasu nie szkodzi za bardzo bo masowo dziecko nie rosnie az tak jak pozniej zaczyna, tylko rozwijaja sie narzady ... ale cukrzyce ciazowa mozna wykryc juz w 19/20 tygodniu, zalecane jest badanie w tych tygodniach 24/25 ale rownie dobrze moze byc wczesniej

A mi się glukoza odwlecze o onad tydzien:p jutro nie pojde, bo musze przelozyc wizyte z 1 października na 8 października, bo wyjezdzamy do Warszawy akurat 1-go...wiec nie ma sensu zebym teraz robila o badanie, krew I mocz...zrobie w rpzyszlym tygodniu jak wrocimy z warszawy:):):tak::tak:

Proszę o przepisanie mojej wizyty z 1go na 8go października:)

reklama
Dziewczyny wielkie ddzięki za dobre słowa
Vinguś-Olka gdyby nie ten szpital to wogóle nic po niej nie widać, że chora jest.
Aktualnie bez gorączki, kaszlu, nawet kataru. Tyle tylko że laryngolog powiedział, że gardło czerwone. Jutro biorę ją do pediatry i on zadecyduje ile ten antybiotyk ma brać.

Ja glukozę piłam w 22tc-50g, wynik dobry i gin dziś powiedział, że już więcej nie muszę pić.

Nisiao-współczuję przejść w szpitalu, idź na tą wizytę i daj znać jak najszybciej co i jak.

Do góry