reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
;) jeszcze fajniej ;)

no dobra powiem : skoro mamy nianię 4 dni w tygodniu po 5 godzin, ona we wtorki nie moze ( to jedyny dzień kiedy nie ma niani ) to ... UWAGA ona będzie do nas jeździć w niedziele nam pomagać ! Nie w sobotę, bo ona nie ma czasu, musi przecież u siebie posprzątać. ona przyjedzie w niedziele ( bo cytuje J będzie mógł jej obiad zrobić zebym ja nie musiała ) a ona sobie pójdzie na spacer z dziećmi albo zabierze je do zakopanego ( to drugie po moim trupie)
Niedziela to jedyny dzień ze J jest z dziecmi cały dzień to ona chce mu je jeszcze zabrac. ehh szkoda słów. Zapytałam co J na to, bo przeciez ona do mnie dzwoni na końcu i usłyszałam ze dzwoni do mnie zebym J przekonała ze to świetny pomysł, bo on sie nie zgadza.

Ech... no cóż, teściowa ma pewnie tak napięty grafik że w jedyny dzień kiedy mogłaby faktycznie pomóc woli się nie pokazywać:no: Dobrze że umiesz się jej postawić bo inaczej by Ci życie zniszczyła:)

Niedziela to tak naprawdę jedyny dzień w którym nie jest w ogóle potrzebna ;) Odkąd sie urodziła sie Kinga on odmawia przyjmowania prac tak zeby musiał robić w niedizelę. Teściowa o tym wie dobrze :) bezpieczniej przyjechać " pomagać " jak jesteśmy w domu oboje ;)

reklama
Akuku to jej powiedziałam jak zadzwoniłe tyle co zapytać czy sie zastanowiłam. Że albo we wtorek przyjedzie albo sobota ale rano, bo po 16 J już jest w domu. No i usłyszałam ze ona w niedziele bedzie synowi pomagać skoro żonę ma felerną. tym razem ja strzeliłam słuchawką.

Będe miała min tydzień bez tel ;) J też ;)

Do góry