reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Hehe ja przewidywałam że tak będzie... bo zawsze chłopców jest łatwiej na USG wypatrzeć, dlatego już przed połówkowym większość z nas wiedziała :-D a teraz z kolei dziewuchy się sypią bo dzieci są na tyle duże że już można wypatrzeć "muszelki" :-) Jeszcze kilka dziewczyn nie podała płci - nie udzielają się... więc ciekawe jak wynik końcowy będzie wyglądał...

Marika a wstaw zdjecie cipuszki bo ciekawa jestem na ile t0o podobne do jajcow hehe.
I gratuluje corci.

Marikw juz widziwlwm w galerii. I mam metlik w glowie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję, ja wstałam i dalej nie wierzę. Chyba powoli musi to do mnie dojść. Jak mi lekarz powiedział, ze dziewczynka, to odparłam że się bardzo cieszę i jeszcze, jak mi powie, ze dziecko jest zdrowe to będę przeszczęsliwa
Fifka myślę, niech 5 stycznia zostanie, lekarz mówił, zeby po 1 stycznia umawiać się na CC, więc i tak będzie wcześniej. Tylko oby dotrwać do stycznai ze względu na datę urodzenia
Akuku no jak dla mnie to bardzo podobny ten srom do jajeczek;-), tyle że z tych jajeczek nic nie wyrasta. Trzy tygodnie temu widziałam inny obraz, taki bardziej spłaszczony

Fifka - cudna glukoza! ale Ci dobrze...

Cleopatra - kiedyś trzeba do odpowiedniej wagi dobić:) ja +7 kg i zgodnie z kalkulatorem wagi w ciazy. Gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!

Anisen - weź sprzedaj teksty i pomysły teściowej jakiemuś kabaretowi, jeszcze na tym zarobisz!

Marika - wielkie gratki córci!

reklama
Marika gratuluje dziewczynki:) to widzę, ze nam się stan prawie wyrównał:)

A ja sobie w poniedzialek podejde na USG, bo babka mowila ze jak chce to mogę pod koniec wrzesnia wpasc zeby Młodego zważyc:):-D:tak::tak::tak:

Do góry