reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hehe ja przewidywałam że tak będzie... bo zawsze chłopców jest łatwiej na USG wypatrzeć, dlatego już przed połówkowym większość z nas wiedziała a teraz z kolei dziewuchy się sypią bo dzieci są na tyle duże że już można wypatrzeć "muszelki" :-) Jeszcze kilka dziewczyn nie podała płci - nie udzielają się... więc ciekawe jak wynik końcowy będzie wyglądał...
Marika30708
Fan(ka)
Dziewczyny dziękuję, ja wstałam i dalej nie wierzę. Chyba powoli musi to do mnie dojść. Jak mi lekarz powiedział, ze dziewczynka, to odparłam że się bardzo cieszę i jeszcze, jak mi powie, ze dziecko jest zdrowe to będę przeszczęsliwa
Fifka myślę, niech 5 stycznia zostanie, lekarz mówił, zeby po 1 stycznia umawiać się na CC, więc i tak będzie wcześniej. Tylko oby dotrwać do stycznai ze względu na datę urodzenia
Akuku no jak dla mnie to bardzo podobny ten srom do jajeczek;-), tyle że z tych jajeczek nic nie wyrasta. Trzy tygodnie temu widziałam inny obraz, taki bardziej spłaszczony
Fifka myślę, niech 5 stycznia zostanie, lekarz mówił, zeby po 1 stycznia umawiać się na CC, więc i tak będzie wcześniej. Tylko oby dotrwać do stycznai ze względu na datę urodzenia
Akuku no jak dla mnie to bardzo podobny ten srom do jajeczek;-), tyle że z tych jajeczek nic nie wyrasta. Trzy tygodnie temu widziałam inny obraz, taki bardziej spłaszczony
inomama
Fanka BB :)
Fifka - cudna glukoza! ale Ci dobrze...
Cleopatra - kiedyś trzeba do odpowiedniej wagi dobić ja +7 kg i zgodnie z kalkulatorem wagi w ciazy. Gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!
Anisen - weź sprzedaj teksty i pomysły teściowej jakiemuś kabaretowi, jeszcze na tym zarobisz!
Marika - wielkie gratki córci!
Cleopatra - kiedyś trzeba do odpowiedniej wagi dobić ja +7 kg i zgodnie z kalkulatorem wagi w ciazy. Gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!
Anisen - weź sprzedaj teksty i pomysły teściowej jakiemuś kabaretowi, jeszcze na tym zarobisz!
Marika - wielkie gratki córci!
Anisen
kochamy Cię mocno
Marika gratulacje )) swietnie )) parka
Inomama nie mam praw autorskich a ona skłonna jeszcze mnie za to podać do sądu ;-)
Inomama nie mam praw autorskich a ona skłonna jeszcze mnie za to podać do sądu ;-)
eM-Ka
Zaangażowana w BB
Marika gratuluję dziewczynki :-) chyba każdemu się marzy parka, super!
reklama