reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Hehe ja przewidywałam że tak będzie... bo zawsze chłopców jest łatwiej na USG wypatrzeć, dlatego już przed połówkowym większość z nas wiedziała :-D a teraz z kolei dziewuchy się sypią bo dzieci są na tyle duże że już można wypatrzeć "muszelki" :-) Jeszcze kilka dziewczyn nie podała płci - nie udzielają się... więc ciekawe jak wynik końcowy będzie wyglądał...

Marika a wstaw zdjecie cipuszki bo ciekawa jestem na ile t0o podobne do jajcow hehe.
I gratuluje corci.

Marikw juz widziwlwm w galerii. I mam metlik w glowie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję, ja wstałam i dalej nie wierzę. Chyba powoli musi to do mnie dojść. Jak mi lekarz powiedział, ze dziewczynka, to odparłam że się bardzo cieszę i jeszcze, jak mi powie, ze dziecko jest zdrowe to będę przeszczęsliwa
Fifka myślę, niech 5 stycznia zostanie, lekarz mówił, zeby po 1 stycznia umawiać się na CC, więc i tak będzie wcześniej. Tylko oby dotrwać do stycznai ze względu na datę urodzenia
Akuku no jak dla mnie to bardzo podobny ten srom do jajeczek;-), tyle że z tych jajeczek nic nie wyrasta. Trzy tygodnie temu widziałam inny obraz, taki bardziej spłaszczony

Fifka - cudna glukoza! ale Ci dobrze...

Cleopatra - kiedyś trzeba do odpowiedniej wagi dobić:) ja +7 kg i zgodnie z kalkulatorem wagi w ciazy. Gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!

Anisen - weź sprzedaj teksty i pomysły teściowej jakiemuś kabaretowi, jeszcze na tym zarobisz!

Marika - wielkie gratki córci!

reklama
Marika gratuluje dziewczynki:) to widzę, ze nam się stan prawie wyrównał:)

A ja sobie w poniedzialek podejde na USG, bo babka mowila ze jak chce to mogę pod koniec wrzesnia wpasc zeby Młodego zważyc:):-D:tak::tak::tak:

Do góry