Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dzięki dziewczyny...miło że widzicie naszą pracę i to jak czasem "upierdliwa" ona potrafi być...
Ja na forum jestem codziennie a nawet jeśli nie to zawsze nadrabiam choć tak "pobieżnie" dlatego proszę o pisanie bardzo wyraźniej tych dat bo z Vingą nie jesteśmy maszynami... mamy małe dzieci i kurcze czasem niby post przeczytałyśmy ale ta data umyka w natłoku innych zdań...
Z doświadczenia wiem ze wysyłanie na PW też nie zdaje egzaminu bo dziewczyny bardzo często wpadają napiszą i już ich nie ma... tak samo jak z listą styczniówek gdzie miały być informację na PW a tak naprawdę większość rzeczy z postów wyczytujemy z postów...
Jak dla mnie info wystarczy w postach jeśli już nie ma jak wysłać PW ale choć zaznaczcie to jakoś pod postem albo wytłuścicie.
Ja na forum jestem codziennie a nawet jeśli nie to zawsze nadrabiam choć tak "pobieżnie" dlatego proszę o pisanie bardzo wyraźniej tych dat bo z Vingą nie jesteśmy maszynami... mamy małe dzieci i kurcze czasem niby post przeczytałyśmy ale ta data umyka w natłoku innych zdań...
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Jak dla mnie info wystarczy w postach jeśli już nie ma jak wysłać PW ale choć zaznaczcie to jakoś pod postem albo wytłuścicie.