anisen super, że malutki zdrowy :-) , ale Ty Kochana to faktycznie wypoczywaj ile się da. Teraz to chyba najważniejsze, aby ustalić jakiś plan działania, żebyś mogła naprawdę odsapnąć i uważać na siebie, choć wierzę, że przy dwóch maluszkach to bardzo trudne! Trzymaj się!
milusia ale fajnie, że dziewczynka, będzie miała fajnie, dwóch starszych braci, i duża :-)
wiolka super, że się uspokoiłaś po badaniu!
Ja też dziś miałam wizytę, lekarz jak mnie badał powiedział, że bardzo mu się 'tam' podoba, szyjka, długa, twarda, zamknięta tak mówił. Ja wcześniej tak myślałam, że to zawsze bada, ale jak zaczęłam Was czytać to już wiedziałam, że to ważne i dziś akurat tak ładnie powiedział
. Na usg maluszek dziś nie był zbyt ruchliwy, trochę tylko ziewał i otwierał buźkę, słodkie to było, potem rączką się za głowę łapał :-) synuś waży 555 gram, więc ładnie urósł, ale jakiś duży to on raczej nie będzie. Pomiary w normie między 22t2d a 23t3d, więc lekarz mówił, że wszystko ok, ale jak zerknęłam to termin na usg wyświetlało na 17.01. Z gorszych informacji to tak jak się spodziewałam, znowu przytyłam, przez te 3 tygodnie 2kg, masakra, jestem już 8kg na +. Cóż życie :-). Za tydzień usg 3D, a następna wizyta 10.10.
Pytałam lekarza czy możemy z mężem się kochać i mówił, że przeciwwskazań nie ma, jutro jedziemy na weekend nad morze, więc będzie się działo
!
Trzymam kciuki za wizytujące w najbliższych dniach &&&&&&:-)