reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dzięki.

najbardziej mi szkoda dzieci bo brudem mi zarosną. Mysle jak tu to fizycznie zorganizować zeby były kąpane codziennie. Mam bardzo wysoki brodzik ajk wanna tak ze ani córeczka ani synek nie są w stanie sami do niego wejśc a co dopiero wyjść :( A mąz dzis w robocie do 23 . Albo wymyśle coś albo trzeba będzie ich przestawić na nocne życie i kąpani będą jak Tata wróci.

Dzis nic nie robiłam, tylko obiad dla malców i już widać czego nie zrobiłam :( J chyba będzie musiał sprzątaczkę na sobotę zatrudnić :(

reklama
jestem po wizycie...
Będzie DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
<nAJSZCZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE>
PAni doktor jak tylko zaczęła robic usg to powiedziała od razu że na 100%dziewczynka i ona wątpkliwości absolutnie nie ma!!!!Z resztą mamy zdjęcie i ładnie widać cipusie:-)(zdj wstawie jutro bo dzis padam już...)
Zosia to duża dziewczynka waży 630g!I wg ust termin na 10stycznia(z om na 19,więc aż 9dni różnicy...)ale i tak trzymam sie terminu z okresu.
Córeczka ślicznie wszystko pokazała,wszystko super,zdrowiutka dziewczynusia:tak:
Tatuś mało nie płakał ze szczęścia jak usłyszał że córeczka(a cały czas powtarzał,dlaczego mi nikt nie wierzy że to będzie dziewczynka...:-D)
DZidzia leży sobie poprzecznie...
Mamy zdj 4d,ślicznie widać buziulkę-podobna do Szymonka:-D
WArto było wydać 200zł za 20min badania!!!:-)

Anisen, trzymam kciuki, żeby z szyjką wszystko dobrze było. Będzie na pewno.
Milusia, gratuluję :)
Dziewczyny, jaka jest "bezpieczna" długość szyjki?

reklama
Do góry